Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Резолюция"
Резолюция първа: Ще живея за Бога. Резолюция втора: Ако никой друг не го направи, аз пак ще го направя.
Джонатан Едуардс
Аспектът на конгресите и подобни срещи като цяло, на които придавам най-голямо значение, е дискусията. Ето защо хората се събират: да чуят различни мнения, вместо да приемат резолюции.
Фредрик Байер
Нямаше да е Нова година без резолюция. Реших да отделям по един момент всеки ден до края на живота си, за да оценя това, което имам.
Сюзан Бет Пфефър
Да прочетеш доклада от дискусия, в който са представени аргументи "за" и "против", в които дадена тема е разгледана от различни гледни точки, с нови идеи - това е много по-поучително, отколкото да прочетеш кратък отчет на резолюцията, приета по въпроса.
Фредрик Байер
Ето защо, нека не се отчайваме, а вместо това, проучете позицията, обмислете внимателно действията, които трябва да предприемем, и след това се обърнете към нашата обща задача в настроение на трезва резолюция и тиха увереност, без бързане и без пауза.
Артър Хендерсън
Пасифистката пропаганда и резолюциите на парламентаристите насърчават подобни договори и към края на деветнадесети век броят им значително се увеличава.
Лудвиг Квиде
Не може да има съмнение в целите на Съединените щати. Резолюциите на Съвета за сигурност ще бъдат наложени – справедливите искания на мира и сигурността ще бъдат изпълнени – или военната операция ще стане ниезбежна. И един режим, който е изгубил легитимността си, ще изгуби и силата си.
Колин Пауъл
Всъщност още първата резолюция на Общото събрание на Организацията на обединените нации - приета единодушно - призова за премахване на ядреното оръжие.
Юзеф Ротблат
Нека ви напомня, че ядреното разоръжаване не е просто пламенно желание на народа, както се изразява в много резолюции на Организацията на обединените нации. Това е правен ангажимент от петте официални ядрени държави, сключени при подписването на Договора за неразпространение.
Юзеф Ротблат
Резолюциите изискват само думи. Резултатите предприемат действия.
Антъни Робинс
Има наистина две неща, които водят до успеха на новогодишната резолюция. Номер едно е да кажете на някого за вашата цел. Вероятно е те или да се присъединят към вас в преследването му, или поне да ви подкрепят. Номер две е да бъдете конкретни и конкретни. Не искате цел като "да станете по-добър човек", защото няма обективен начин да прецените това. Трябва да е нещо като "Ще се обаждам на майка ми веднъж седмично." Или "Ще намаля индекса на телесна маса до 25." Не може да се бърка.
Мехмет Оз
Когато започнете да докосвате сърцето си или оставяте сърцето ви да бъде докоснато, започвате да откривате, че то е бездънно, че няма никаква резолюция, че това сърце е огромно, необятно и безгранично. Започвате да откривате колко топлина и нежност има, както и колко много пространство.
Пема Чодрьон
Тъй като съм разумен, че не мога да направя нищо без Божията помощ, аз смирено го умолявам с неговата милост, за да ми даде възможност да спазвам тези Резолюции, доколкото те са съгласни с неговата воля, за Христос.
Джонатан Едуардс
Тези действия са предприети с подкрепата и финансирането на САЩ. Как можете да кажете, че това е част от придържането на САЩ към международното право и резолюциите на ООН? Резултатът е един вид шизофренична картина на САЩ.
Едуард Саид
Яжте или лекувайте, нищо друго. Следващият човек на опашката винаги е бил потенциален противник, някой, който има повече. Тези, които бяха още живи, се бореха със зъби и нокти за остатъците. Борба за място за умиране в град, лишен от резолюции.
Карина Сайнс Борго
Резолюциите са изтощителни. Прегърнете лекотата.
Крис Кар