Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Уиски"
Обичам уискито. Винаги съм го обичал и затова никога не го пия.
Робърт Лий
Да дадеш пари и власт на правителството е все едно да дадете уиски и ключ за автомобил на подрастващ.
Патрик О'Рурк
Беше толкова тихо, тихо в резерват, където можете да чуете как някой пие уиски на скалите на три мили разстояние.
Шърман Алекси
В неgo имаше борба. Както обикновено победи уискито.
Реймънд Чандлър
Аз съм добър певец, особено през нощите и след третото уиски. Но аз танцувам ужасно.
Робърт Патинсън
Усмивка, здрав разум и уиски могат да решат практически всички проблеми, с които ще се сблъскате в живота.
Бил Мъри
Той обичаше да чете с тишината и златистия цвят на уискито като негови спътници. Харесваше храна, хора, разговори, но четенето беше неизчерпаемо удоволствие. Каквито бяха радостите от музиката за другите, думите на страница бяха за него.
Джеймс Солтър
За виното трябва време и умение да се разговаря. Затова американците пият уиски.
Иля Илф
По време на разговора тихо изцедих чашата си уиски. Оказва се, че ако има мотивация, тогава пиенето през деня е много лесно.
Андрю Пайпър
Този висок, добре изглеждащ, срамежлив човек изглеждаше, че от ранна възраст се готви за мъченичеството и черпеше силата си от ирландското уиски.
Франк О'Конър
Уискито е най-добрият приятел на човека, той е бутилираното куче.
Винисиус ди Морайс
...Не бива да смесваш полезното с приятното, а уискито с...
Джеймс Хадли Чейс
Знаеш ли кои са трите най-добри неща в света? Трите най-добри неща в света са първо уиски, а на второ място цигарите.
Жозе Кардозу Пириш
Има такива вредни хора, напомнящи насекоми, които намират своята смърт в чаша уиски, и трябва да ги извадиш от там с помощта на пръста си.
Алисия Хименес Бартлет
Открих, че уискито се ползва като изискано тайно удоволствие в много градове - и изглежда е популярно в Пакистан, тъй като е в целия тропически азиатски свят, мюсюлмански или немюсюлмани.
Лорънс Озбърн
Във Флорида вече има не един, а два хокейни отбора, при условие че доскоро в този щат замръзнала вода можеше да се намери единствено под формата на съскащи кубчета лед в чашите с уиски под палмите на Саут бийч."
Иво Иванов