Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Вегетарианец"
Вегетарианец съм, не защото обичам животните, а защото мразя растенията.
А. Уитни Браун
Аз станах вегетарианец не заради своето здраве, а заради здравето на животните.
Исаак Башевис Сингер
Аз съм вегетарианец и противник на алкохола, така че мога да намеря по-добро използване на ума си.
Томас Едисън
Могат ли вегетарианците да ядът крекери във формата на животни?
Джордж Карлин
Сред людоедите дали има вегетарианци?
Станислав Йежи Лец
През 1968 станах вегетарианец, след като разбрах, че животните се чувстват уплашени, на студено, гладни и нещастни като нас.
Сесар Чавес
Ако всеки от нас трябваше да убие със собствените си ръце животното, което влиза в храната, тогава милиони ще станат вегетарианци!
Брижит Бардо
Като ядем месо, ние споделяме отговорността за изменението на климата, унищожаването на нашите гори и отравянето на нашия въздух и вода. Простото действие да станете вегетарианец ще промени здравето на нашата планета.
Тик Нят Хан
Можете да сте вегетарианец и да ядете риба. Ваш избор е, просто кажете: "Аз съм това, което съм." Вече няма хардкор разделения.
Йотам Отоленги
Моят собствен опит като човек с кръвна група О беше, че здравето, силата и жизнеността ми значително се подобриха, когато станах вегетарианец... Открих и значителен брой много здрави вегетарианци, които са тип О.
Гейбриел Казънс
Нека наречем нещата с техните имена - много пъти, когато сте вегетарианец, това е просто не особено ефективно хранително разстройство.
Лена Дънам
Не съм вегетарианец, но рязко се откъснах от месото, което ям.
Ал Гор
Ако ти си вегетарианец, но все още мечтаеш за бургери, то всъщност ти си скрит хищник.
Дъглас Копланд
Сервитьорката предлага специалния, вегетариански лазаня. Руиз й казва, че не се е борил по пътя към върха на хранителната верига, за да бъде вегетарианец.
Майкъл Роуботъм
По природа той е вегетарианец, но никога не би помислил да се откаже от месото.
Майкъл Шейбон
Възхищавам се на вегетарианците, които отказват да ядат нищо друго освен зеленчуци в домовете си, но също така се възхищавам на тези, които оставят настрана тези принципи или тези предпочитания, когато пътуват. Само за да съм добър гост.
Антъни Бурдейн