Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ремонт"
Еволюцията не проектира нещата... Мозъкът е... като голяма стара къща с частични ремонти, извършени на всеки етаж, и по-малко като ново строителство.
Даниел Левитин
Сънят е най-доброто време за ремонт, но е трудно да си починем добре, когато не намалим вътрешния си бърборене.
Крис Кар
Семейните кавги са регулярен ремонт на повяхващата семейна любов.
Василий Ключевски
Лечението - това е ремонт на организма без инструкциите на производителя.
Генадий Малкин
Японската архитектура традиционно се основава на дървени конструкции, които се нуждаят от редовен ремонт.
Тадао Андо
Като инструмент на планетарния ремонт на дома е трудно да си представим нещо толкова безопасно като дърво.
Джонатан Уийнър
Програмите за готвене са абсурдни, точно като програми за ремонт: не се нуждаете от аквариум в атриума, който нямате.
Дилан Моран
Относно качеството на живот: #1. Осъзнайте, че всяко човешко същество има вградена способност за възстановяване и ремонт. #2. Признайте, че качеството на живот е изключително важно. #3. Поемете отговорност за качеството на собствения си живот. #4. Подхранвайте регенеративните и възстановителните сили във вас. #5. Използвайте смеха, за да създадете настроение, в което другите положителни емоции могат да работят за вас и хората около вас. #6. Развийте увереност и способност да чувствате любов, надежда и вяра и придобийте силна воля за живот.
Норман Казънс
Добрият живот е стабилно състояние. Това е погрешно. Добрият живот се постига само чрез постоянно пренастройване. Тогава защо сме толкова неохотни да коригираме и ревизираме? Защото ние тълкуваме всяка малка част от ремонта като грешка в плана. Очевидно, казваме си, планът ни не работи. Ние сме смутени. Чувстваме се като провали. Истината е, че плановете почти никога не се изработват до последния детайл и ако понякога се получи безпроблемно, то е чисто случайно.
Ролф Добели
Винаги съм бил доста добър в ремонта и работата с коли. Баща ми винаги е търгувал с коли и винаги съм бил възпитан около тях. Те са едно от нещата, които винаги са ме интересували.
Тайсън Фюри
След като съм преподавал курсове по икономика в частни професионални училища и университети, винаги съм имал проблем с БВП като мерило за просперитет. БНП се подобрява чрез увеличаване на съмнителни дейности като консумация на цигари и производство на оръжия. Освен това, значителното увеличение на автомобилните произшествия ще се отрази благоприятно на БНП, тъй като ще доведат до повече погребения, посещения в болница, ремонти на автомобили и покупки на нови автомобили.
Ърни Зелински
Нямаме всички отговори... с напредването на възрастта телата ни се нуждаят от ремонт.
Бени Хин
Твърде честите ремонти са превърнали в руини не едно женско лице.
Дафни Морие
Силата на масовото намерение в крайна сметка може да бъде силата, която измества прилива към ремонт и обновяване на планетата.
Лин Мактагарт
Социология в Медовец! И тези хора имат нужда от удобства. През 2020 г. правителството на ГЕРБ отпусна близо 1 млн. лв. за ремонт на 4 улици и за изграждане на спортна зала и спортна площадка в селото.
Бойко Борисов
Вместо да се разхождат по жълтите павета от Министерски съвет до парламента и обратно, служебното правителство на Румен Радев да помогне на хората от Губеш, чиито домове пострадаха сериозно от торнадо. Ще ги изчакаме до петък. Ако не се погрижат за хората, ние от ГЕРБ ще отпуснем 100 000 лева от партийната субсидия. Средствата ще бъдат използвани за ремонт на покривите на къщите. Ще съдействаме и с намирането на строителни бригади.
Бойко Борисов