Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Романтик"
Не забравяйте, че под всеки циник се крие романтик и вероятно е ранен.
Глен Бек
Щастието е нищо, временни моменти тук и там и затова ги обичам. На мен би ми било скучно ако бях щастлива през цялото време.са разочаровани романтици.
Зоуи Салдана
Аз не съм нито юноша, нито романтик. Аз анализирам обективно.
Дилма Русев
Истинският учен е романтик. Само романтиците вярват в това, че е възможно всичко.
Рей Бредбъри
Винаги съм бил уверен в това, че циниците са разочаровани романтици.
Джеф Бриджис
Циниците са просто осуетени романтици.
Уилям Голдман
Книгите имат душа. Или поне такива романтици като мен са склонни да го мислят.
Дъглас Рушкоф
Аз съм завършен романтик - обожавам романтичните филми, но не обичам, когато ме "насилва" тази сълзлива романтика.
Кийра Найтли
Когато флиртуваш със смъртта, ставаш романтик.
Рю Мураками
Ние, пътешествениците, сме в много трудно положение. Ако не разкажем занищо друго, освен това, което е разказано пред нас, считат ни за скучни и все едно нищо не сме видели. Ако кажем нещо ново, присмиват ни се като на фантазьори и романтици.
Мери Уъртли Монтегю
Романтиците са хора, които никога не са виждали обратната страна на нещата.
Жул Ренар
Никога не усложнявай нещо, което е просто. Това е една от най-големите житейски мъдрости, които съществуват. Много мъчно приложима. Особено за интелектуалци и романтици. Никога не се проявявай като духовен Херкулес, щом можеш да постигнеш същото с един нов панталон. Така не ядосваш партньора си, той няма защо да напряга сили, за да стане равен с тебе, ти си спокоен, и това което желаеш пада като зряла круша в скута. Никога не трябва да форсираш щастието си."
Ерих Мария Ремарк
Само най-откровените реалисти са убедени, че в света няма чудеса. Само най-откровените романтици са сигурни: животът е чудо, следователно всеки нов ден е прекрасен.
Андрей Максимов
Зад най-нелепата дреха винаги се крие непоправим романтик.
Сесили фон Зигесар
Вие, сър, сте романтик, а това е нелечимо.
Франсис Хардинг
В крайна сметка може би истинските романтици, а не глупаците, ще изберат да избягат от свят на безлични, дигитализирани връзки и да се впуснат в обятията на симулакруми с маниери, внесени от по-прости времена.
Даниел Х. Уилсън