Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Флирт"
Съюзът на глупав мъж и глупава жена поражда майка-героиня. Съюзът на глупава жена и умен мъж поражда самотна майка. Съюзът на умна жена и глупав мъж поражда обичайно семейство. Съюзът на умен мъж и умна жена поражда лек флирт.
Фаина Раневска
Афоризъм - това е резултат от флирта на мислите и думите.
Ашот Наданян
Можеш да умреш, преди да мигнеш, така че пляскаш с мигли, намигваш и пускаш въздушни целувки, защото животът е флирт със смъртта.
Еминем
Поканата за флирт се пише с очи.
Жана Моро
Флиртът е обещание за секс, но без гаранции.
Милан Кундера
Флиртът с лудостта е едно нещо. Но когато лудостта започне да флиртува, е време да отмените всичко.
Рохинтън Мистри
Най-готините хора се разкриват постепенно, а флиртът не означава само да изглеждате страхотно, а и той да се чувства страхотно.
Матю Хъси
Антигероят върви по морално сивия път и непрекъснато флиртува с изкуплението, а този флирт е просто вълнение за писане.
Пол С. Кемп
Флиртът е като хвърляне на въдица. Или кълват, или не. И офертата е първата стъпка към сключване на сделка.
Том Ханкс
Флиртът е първата стъпка в дълъг процес на намиране на правилния мъж или жена.
Джули Гаруд
Част от флирта е, че сте склонни да си давате малко повече отпуск, за да бъдете неясни - да казвате неща, които са внушаващи и нюансирани, а не ясни и разбираеми, неща, които не бихте търпяли в есе или нещо, написано от непознат - и това може да бъде толкова вълнуващо.
Елиф Батуман
Правех моя малък щанд, който направих за красивите момичета, така че те бързо ще ме харесат и няма да се опитат твърде много да ме опознаят извън ролята ми на мъдрец Камерън сирачето. Може би това беше малко като флирт, но и вид защита: Не се приближавайте твърде близо; Аз съм само шеги без съдържание.
Емили М. Данфорт
Не искаш да ме убиеш, което е добър знак. Може би това е вашият начин на флирт?
Кресли Коул
Хората не искат да ме виждат как правя секс... Аз съм кралицата на "целувката, флирта, разтапянето". А след това на "Ухуу! Добро утро, тигре!"
Джулия Робъртс
Мъжката фантазия, водена от женски флиртове, отвежда в пустота.
Юлия Леонтиева
Истинският флирт е плод по-скоро на интуиция, на спонтанност, отколкото на добре отрепетирано и заучено поведение. Нека да се наслаждаваме на изкуството на флирта, защото то действа вдъхновяващо и осмисля по един естетски неподправен начин живота ни.
Любомир Стойков