Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Екшън"
Никога не съм планирал да правя екшън филми. Просто така стана.
Уесли Снайпс
Много хора просто ходят на филми, които се вписват в техните предварително съществуващи и не толкова благородни нужди и желания: те просто отиват на екшън филми и подобни неща.
Роджър Ебърт
Никълъс Кейдж е страхотен актьор и той също е направил няколко добри екшън филма.
Долф Лундгрен
Когато се опитах да се насоча към комедията, не се справих много добре, така че се върнах към правенето на онова, в което съм най-добър и което публиката очаква от мене – екшън филми.
Силвестър Сталоун
Склонен съм да мисля, за екшън филмите като за действенa демонстрация на морала, в която доброто триумфира над злото.
Силвестър Сталоун
Ако има нещо, което мразя повече от глупава екшън комедия, това е некомпетентна глупава екшън комедия. Не е толкова лошо, че е добре. Толкова е лошо, че не е нищо друго, освен лошо.
Роджър Ебърт
Мисля, че животът ми има всичко, нали знаете; има комедия, има драма, има екшън.
Сизар Милан
Екшън филмите за мен са драми с разпознаваеми човешки същества, които са в извънредни ситуации.
Уолтър Хил
Когато правя екшън филм, това е много физически процес. Това е като бягане на маратон.
Зак Снайдър
У нас вече нямаме критерии за хубаво и лошо, за добро и зло, за морално и аморално в изкуството. Принизява се вкусът на хората. Появиха се разни "пиратки", "тигри", "каналета" и т. н. Галериите са пълни с еднодневки, екраните - с екшъни и сапунени неща. По телевизията и радиото кудкудякат фалшиви гласове, наречени "вокални състави". Широко сме отворили вратата на посредствеността и тя си тече като буйна река. Плодовете от нея ще се събират някоя есен...
Доньо Донев
Бих искал да бъда някакъв злодей в екшън филм с голям бюджет. Или франчайз за супергерой. Би било приятно.
Нийл Патрик Харис
Вместо това, през последните тридесет години, в света на екшън и приключенските спортове, в ситуации, в които задниците наистина бяха на линия, границите на възможното бяха избутани по-далеч и по-бързо от всякога в историята. Виждали сме почти експоненциален растеж в крайната човешка производителност, което е едновременно хиперболичен парадокс и значителна мистерия. По някакъв начин едно поколение иконоборчески несъгласни са пренаписали правилата на осъществимото, като не само са вдигнали летвата, но често са я заличавали напълно. И това повдига един последен въпрос: Къде - ако изобщо - са нашите действителни граници?
Стивън Котлър
Мисля, че екшън филмите като цяло се превръщат все повече и повече в голям спектакъл, дори оставяйки филми за супер герои, които ми се струват по-фантастична научна фантастика, отколкото екшън филмите.
Уолтър Хил
Но какво е смелост? В един свят, наситен с изображения на бравада на екшън фигури, може погрешно да вярваме, че смелостта е липсата на страх. Вместо това, това е способността да мислим, говорим и действаме въпреки нашия страх и срам.
Хариет Лернер
...Всъщност аз нямам само една насока в живота. Искам да правя драма, екшъни, комедии. Въобще неща, които да поддържат интереса ми към самата мен...
Хали Бери
Екшън филмите ми дават възможността работата ми да бъде видян от повече хора.
Никълъс Кейдж
Във всички екшън сцени на екрана може да съм много смел, но когато някое момиче се приближи, се изчервявам целия, защото съм срамежлив.
Джет Ли