Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Инч"
Не обръщайте внимание на това, което пишат за Вас. Просто го измервайте в инчове.
Анди Уорхол
Бейзболът е игра на инчовете.
Бранч Рики
Не съм с наднормено тегло. Само с девет инча съм твърде къса.
Шели Уинтърс
Понякога целият ви живот може да зависи от част от инча. Или ритъма на наносекунда. Или почукването на врата.
Дж. Р. Уорд
Той е джентълмен всеки един инч.
Ребека Уест
Ако беше един инч по-висок, би бил най-добрият център полузащитник на Британия. Баща му е 6 фута и 2 инча. Аз обаче бих проверил млекаря.
Алекс Фъргюсън
Жирафът има черен език с дължина двадесет и седем инча и няма гласни струни. Един жираф няма какво да каже. Той просто продължава да жирафира.
Робърт Фулам
Що се отнася до секса, най-важните шест инча са тези между ушите.
Рут Уестхаймер
Истинският път към сърцето на мъже е шест инча метал между ребрата.
Лоръл К. Хамилтън
Един инч злато не може да купи инч време.
Никол Монес
Кариерата ми беше инч в даден момент.
Райън Рейнолдс
Когато се приберем у дома и влезем във владението на прекрасното царство на нашия брат и когато главите ни намерят тежестта на вечната корона на славата, тогава ще погледнем назад към болките и страданията и тогава ще видим живота и скръбта бъдете на по-малко от една стъпка или крачка от затвора до славата. Нашият малък инч страдание във времето не е достоен за първото ни посрещане у дома в рая.
Самюел Ръдърфорд
Това са книгите за... да пътуват без да мръднат и инч.
Джумпа Лахири
Един пример: баща ми вземаше рулетка и измерваше разстоянието между закачалките в килера, за да се увери, че те висят на един инч един от друг. Сега умножете това по нервността и приложете към всяко малко нещо в тристаен апартамент. След това ще започнете да разбирате в какъв кошмар съм живял.
Кевин Митник
Бях живяла много години, вървейки по грешни пътища, и тези дни се бяха уплътнили като гънките на акордеон в един инч време. Сега всичко се разшири. Животът ми ридаеше като красива молитва, моментите се разтягаха в часове, дните в години. Сега виждах, че е възможно да се живее дълъг живот зле или кратък живот добре и че всеки момент човек може да промени позицията си и след години на зимен сън да реши да изпълзи от бърлогата и да живее.
Ким Динан
Приятен млад мъж отговаря на въпроса й за височината си: "Мадам, аз съм шест стъпки и седем инча", а тя възкликва: "Нека забравим за шестте стъпки и да поговорим за седемте инча".
Мей Уест
Офисът ни беше толкова малък, че ако беше само с един инч по-тесен, щеше да се стигне до изневери.
Дороти Паркър