Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Картичка"
Веднъж един приятел ми изпрати картичка със снимка на цялата планета Земя, направена от космоса. На гърба беше написал: "Иска ми се да беше тук".
Стивън Райт
За имейл се прилага старото правило за пощенска картичка. Никой друг не трябва да чете вашите пощенски картички, но вие ще сте глупак, ако напишете нещо лично на някоя.
Джудит Мартин
Честит ден на Свети Валентин за онези, които са намерили любов под каквато и да е форма или форма, и за тези, които все още ловуват, не се отказвайте. Ако се чувствате зле, изпратете си картичка. Сигурно си струваш...
Джанет Уинтерсън
Ръцете са визитната картичка на момичето; Шията е нейният паспорт; Гърдите са задграничен паспорт.
Коко Габриел Шанел
Некрологът би бил най-добрата визитна картичка.
Станислав Йежи Лец
Светът пред нас е пощенска картичка и аз си представям историята, която пишем върху нея.
Мери Пиърсън
Не изпращайте забавни поздравителни картички на рождени дни или на Коледа. Запазете ги за погребения, когато е необходим веселият им ефект.
Патрик О'Рурк
Предполага се, че сме цивилизовани. Ние трябва да ходим на работа всеки ден. Предполага се, че сме добри с нашите приятели и ще изпращаме коледни картички на нашите родители.
Морис Сендак
Аз обожавам да пиша любовни писма. А също обичам да получавам писма, картички или просто бележки.
Сандра Бълок
Единствените други хора, които са имали преживявания, подобни на тези на този човек, са били затворени в институции за луди престъпници. Разликата е, че този човек получава визитни картички.
Огастин Бъроуз
Аз съм визуален човек, така че винаги започва с картина и след това се обсебвам от идеята, понякога твърде много. Имам тези празни книги, в които си водя бележки и добавям пощенски картички и други физически предмети.
Петер Сис
За какво са нужни изпити, ако има визитните картички играят същата роля, като диплома?
Питигрили
Повечето мистици не искат да четат религиозна мъдрост; те искат да бъдат това. Пощенска картичка на красиво езеро не е красиво езеро и суфите могат да бъдат определени като тези, които танцуват в езерото.
Хюстън Смит
Само защото нещо се отпечатва - било то върху визитна картичка или във вестник или в книга - то не става истина.
Даниъл Хандлър
Маша тъжно отиде у дома и започна да чака за пощенски картички, така като хората през зимата чакат за лятото, а през лятото отпуската.
Едуард Успенски
Майка ми държеше всичките си коледни картички в кошница, покрита с червена панделка, а аз обичах да ги разглеждам и да чета всички писма.
Елизабет Бърг
Три са нещата, които диджеите обичат, както гласи една моя картичка - плочи, пари и жени, и вероятно трябва да сменим реда.
Ашли (диджей)