Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Квалификация"
Великите умове, които са здрави, никога не са считани за гении, докато тази възвишена квалификация е използвана за умове, които не са толкова впечатляващи, но са докоснати от лудостта.
Ги дьо Мопасан
Копнежът да общуваме по-чисто и директно с хората винаги е възпрепятстван от квалификациите и много често от безпокойството как се възприемат нашите послания.
Джон льо Каре
Шофирането на сериен автомобил не изисква много умения за управление, поне не в сравнение със състезанията с Гран При, защото пистите са прости овали и почти няма смяна на скоростите. И така, квалификацията се превръща в тест за храброст - за това колко бързо човек е готов да вземе завой.
Том Улф
Искаме да дадем възможност на нашите хора; искаме да ги укрепим; искаме да им предоставим такъв вид квалификация, която ще им позволи да изграждат собствена държава.
Аун Сан Су Чи
Доброто образование е толкова важно. Трябва да гледаме на начина, по който хората учат. Не става въпрос само за квалификация за получаване на работа. Става въпрос за образование.
Заха Хадид
Решен съм повече да не бъда малко малцинство в изключителен клуб, към който другите нямат нито възможността, нито квалификацията да се присъединят.
Шломо Занд
Никога не съм работил по разпити; Никога не съм виждал разпит и имам само мимолетни познания в литературата за разпитите. С тази квалификация моето мнение е, че целта на разпита е да се стигне до истината, а не да се стигне до това, което разпитващият иска да чуе.
Мартин Селигман
Бих казал, че никой не е перфектен. Не знам всички отговори. Не искам да управлявам живота на хората и да управлявам света и да управлявам икономиката. Така че, квалификациите ми са малко по-различни.
Рон Пол
Аз съм твърде сериозна, че да бъда дилетант, но за да бъда професионалистка, не ми достига квалификация.
Тилда Суинтън
Лекарите са заети да играят Бог, когато толкова малко от нас имат квалификация. И освен това работното място е заето.
Бърни С. Сийгъл
Хората в прекариата се оказват в ситуацията, при която нивото на тяхното образование и квалификация е почти винаги по-високо от вида на труда, който те ще могат да получат.
Гай Стендинг
За разлика от много такива получатели на правителствени увеличения, тя обаче имаше квалификации извън раса, пол и религия.
Грег Лумис
Средите с висока квалификация помагат на групата да постигне добре дефинирана, надеждна работа, докато средата с висока креативност помага на групата да създаде нещо ново.
Даниел Койл
За да пишеш за вестниците не е нужна никаква квалификация, но за да ги четеш, трябва до съвършенство да познаваш нещата, света и хората.
Хуго Щайнхаус
Тим Монтгомъри заяви, че не се чувствал добре на квалификациите. Моята лична диагноза е остроинфекциозен кентеротанутит.
Иво Иванов
"Не очаквайте чудеса от националния отбор. Сигурен съм, че Хубчев ще промени нещата. Той е кривак и няма да остави нещата така”. (коментар относно предтоящите квалификации за Европейското по футбол)
Венцеслав Стефанов
Време... – оставям квалификациите на вас.
Емил Чолаков