Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Килер"
Като дете бях наясно, че през нощта инфрачервеното зрение ще разкрие чудовища, криещи се в килера на спалнята, само ако са топлокръвни. Но всички знаят, че средното ви чудовище от спалнята е влечуго и хладнокръвно.
Нийл Деграс Тайсън
Един от чичовците ми замина за Канада и не можа да вземе китарата си с него. Когато я намерих в килера, намерих приятел за цял живот.
Стинг
Разруши вратите на килера веднъж завинаги и се изправи се и започни да се биеш.
Харви Милк
Няма да спечелим правата си, като стоим спокойно в нашите килери.
Харви Милк
Ако миналото няма какво да каже на настоящето, историята може да продължи да спи спокойно в килера, където системата пази старите си маскировки.
Едуардо Галеано
Бъдещето е като килер, пълен със светлина, а ти просто трябва да намериш ключа, който отключва вратата.
Кейт Аткинсън
Дори само няколко подправки или етнически подправки, които можете да съхраните в килера си, могат да превърнат вашите светски ястия в кулинарен шедьовър.
Маркус Самуелсон
Виждам неща отвъд това, което другите хора виждат. Винаги търся скрити ъгли и килери на живот, който смятам, че не са изследвани нито от човека, който го е живял, нито от хората, които пишат за него.
Мелани Бенджамин
Мирът започва в кухните и килерите, градините и задните дворове, където се отглежда и приготвя храната ни. Енергиите на природата и безкрайната вселена се абсорбират чрез храните, които ядем, и се трансформират в нашите мисли и действия.
Мичио Куши
...и точно тези моменти - когато се притесняваш от възможността да го загубиш - осъзнаваш колко си зависила от него. За дребните неща като пренасяне на хранителни стоки и смяна на крушката в килера ви или надраскване на това място между лопатките, до което не можете да стигнете.
Рене Роузън
Свободата е твърде огромна, за да се подхлъзне под врата на килера.
Харви Милк
Исках той да е играчка, която да донеса със себе си горе, след което да прибера на висок рафт в килера. Но той беше жив и сложен. Той дойде със свои части, които имаха свои собствени изисквания.
Елизабет Бърг
Хари се беше предал, както винаги, и сложи китарата в килера, където оттам нататък тя само ще събира прах. Когато понякога пиеше по няколко чаши червено вино, той я изваждаше и започваше да дрънка. Но звуците, които някога са били освобождаване за него, сега болезнено му напомнят за мечтите, изоставени твърде бързо. Неговата властна майка го е възпитала като перфектен конформист.
Емануел Бергман
...нищо няма да се промени в живота му, докато той живее в този град и в този апартамент, нито от появата на нов килер, нито от необичайния ред, който сега е установен в апартамента му. Нищо няма да се промени, докато той не прави нищо, но какво би могъл да направи? Сега той може да направи нещо и тогава много ще се промени за него.
Ален Клод Зулцер
Ние - всеки от нас - сме сложно, неотменимо свързани с по-голямата Вселена. Това е нашият истински дом и да мислим, че този физически свят е единственото, което има значение, е като да се затвориш в малък килер и да си представиш, че няма нищо друго извън него.
Ибън Алегзандър
Спомням си, когато пораснах, майка ми имаше работен гардероб. Беше тази много отделена част от нейния килер. Това бяха костюми, но тя никога нямаше да ги облече на среща с баща ми!
Иванка Тръмп
Един пример: баща ми вземаше рулетка и измерваше разстоянието между закачалките в килера, за да се увери, че те висят на един инч един от друг. Сега умножете това по нервността и приложете към всяко малко нещо в тристаен апартамент. След това ще започнете да разбирате в какъв кошмар съм живял.
Кевин Митник