Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Запознанство"
Болката от раздялата е нищо в сравнение с радостта от запознанството.
Чарлз Дикенс
Самият аз съм практически хетеросексуален, но бисексуалността удвоява шансовете ви за запознанство в събота вечер.
Уди Алън
Вежливостта е знак за благосклонност и готовност към услуги, особено по отношение към тези, с които все още не сме в близки отношения на запознанство или дружба.
Георг Хегел
Що се касае запознанството със знаменити хора, то аз от опит достигна до следната истина: техните книги, техните ноти - много по-интересни от тях самите.
Пьотр Чайковски
Понякога е много полезно за по-добро запознанство със страната да я напуснеш за един ден.
Илф и Петров
Живеем в свят на социални медии, приложения за запознанства, онлайн профили, където всеки се изобразява в 2D, опитвайки се да изглежда страхотно. Представете себе си в три измерения.
Матю Хъси
Всеки профил за онлайн запознанства е за това да ни направи по-човечни, по-триизмерни.
Матю Хъси
Говорил съм с над 10 000 момчета в кариерата си, така че знам какво мислят, когато става въпрос за запознанства.
Матю Хъси
Хелоуин може да е време, което е известно с призраци, но вече не изпитваме призраци само на Хелоуин. В нашия живот за запознанства вече сме свикнали да бъдем "призраци" през цялата година.
Матю Хъси
Не приемам съвети за запознанства от жена, която ме лъже в продължение на двадесет и пет години.
Ребека Занети
Комуникацията и запознанствата в нашето време са първото нещо.
Андрю Нидърман
Първоначално бях против запознанствата в интернет, защото има някои присъщи рискове, но видях толкова много щастливи двойки, които са се срещали в интернет, че си промених мнението.
Рут Уестхаймер
Всеки, който трябва да има думата "чаровен" в името си, вероятно не е – просто погледнете всеки сайт за запознанства, където мъжете използват "чаровен принц" в описанието си.
Сара Пинбъра
Пролетта като цяло е плодородна за нови запознанства.
Фани Бърни
Първата истина се състои в това, че всяка жена, съгласила се на запознанство с безнравствен мъж, става негова жертва.
Шодерло дьо Лакло
Запознанствата са като бутане на подноса си в кафене. Нищо не изглежда добре, но знаете, че трябва да изберете нещо, докато стигнете до касата.
Каприс Крейн
Винаги ме е удивявало защо хората се стремят толкова към запознанство със знаменити личности. Престижът, който завоювате, след като съобщите на своите приятели, че познавате някои известни личности, доказва единствено това, че самият вие сте твърде маловажен.
Уилям Съмърсет Моъм
При запознанство едно куче иска да знаеш как миришеш и как се държиш с него.
Сизар Милан