Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Супермаркет"
През 1976 г. средният супермаркет разполага с 9000 уникални продукта; днес този брой се е увеличил до 40 000 от тях, но средностатистическият човек получава 80%–85% от нуждите си само в 150 различни артикула от супермаркета. Това означава, че трябва да игнорираме 39 850 артикула в магазина.
Даниел Левитин
Много просто, ние субсидираме високофруктозен царевичен сироп в тази страна, но не и моркови. Докато главният хирург вдига тревога за епидемията от затлъстяване, президентът подписва сметки за ферми, предназначени да поддържат реката от евтина царевица, гарантирайки, че най-евтините калории в супермаркета ще продължат да бъдат най-нездравословните.
Майкъл Полан
Правило № 12: пазарувайте в периферията на супермаркета и стойте далеч от средата.
Майкъл Полан
Много сосчета, които ще намерите в супермаркет, съдържат много нежелана захар или консерванти, но с няколко съставки можете да направите по-здравословни сосове с всякакъв аромат, който можете да си представите.
Маркус Самуелсон
Понякога ми се струват забавни хора, които идват при мен в супермаркетите в Америка с моята снимка в джоба си, което е малко странно.
Сафрън Бъроуз
Отиването в скъп ресторант не винаги носи толкова радост, колкото съвместното ходене за продукти в супермаркета и вечерята в кръгът на своето семейство.
Кейт Уинслет
Всеки, който си мисли, че духът на конкуренцията в Америка е загинал, никога не е бил в супермаркет, когато започва да работи нова каса.
Ан Ландърс
Самоконтрол: когато влезеш в супермаркет, за да купиш пакет мляко, и всичко, което купуваш, - е пакет мляко.
Робърт Орбън
Намирам супермаркети за очарователни места. Изключително е, можете да си купите всичко там.
Марко Пиер Уайт
Посетете местния супермаркет или търговска верига. Ще изпитате много визуални стимули, но е малко вероятно другите ви сетива да срещнат някакви убедителни послания.
Мартин Линдстрьом
Работата ми върху щастието е единственото нещо, което съм правил, за което например съм чувал хора в супермаркета да говорят за това.
Ангъс Дийтън
Критиците са паразити. Те живеят за сметка на творчеството на другите. Те не носят нищо в нашият свят. Те са като ненормални жени, които крадат бебета на паркингите в супермаркетите. Нищо не могат - нито да направят, нито да учат, а критикуват.
Рейнбоу Роуел
Бунтарите са отварачки за консерви в супермаркета на живота.
Том Робинс
Добрите ловци смятаха ловът за тържествена привилегия и средство за възстановяване на връзката с природния свят, за да се върнат на земята, на място без супермаркети, преработени храни и промишленост за производство на месо. Ловът беше основен, първичен и смирен.
Си Джей Бокс
Борусия не е супермаркет.
Юрген Клоп
Вашето непосредствено обкръжение се състои от кафенета, супермаркети, уебсайтове, приложения и всякакви неща - нито едно от които не се интересува от вашето дългосрочно или краткосрочно финансово благополучие.
Дан Ариели
Листата от целина са недостатъчно използвана съставка, най-вероятно защото супермаркетите продават предимно стръкове без листа.
Йотам Отоленги
"Каква е далаверата ни – рече Соломон Паси, - да признаваме арменския геноцид”. Да, точно това е политиката за тия хора – супермаркет за далавери, обслужван от продажни журналисти.
Кеворк Кеворкян