Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пиедестал"
Трябва да събирате камъните, които хвърлят по вас. Те са началото на един пиедестал.
Ектор Берлиоз
Пиедесталът е подобен на затвор - както всички малки, затворени пространства.
Глория Стейнем
Родината е олтар, а не пиедестал.
Хосе Марти
Струва ми се, че днес модели за подражание не съществуват, за да бъдат поставени на пиедестал. Те са повече ангели със счупени крила.
Тупак Шакур
Обувките трябва да са с много високи токчета и платформи, за да поставят женската красота на пиедестал.
Вивиан Уестууд
Колкото по-висок е пиедесталът, толкова по-голям е ъгълът на падане.
Дон Аминадо
Не се поставяйте на пиедестал. Защото е много лесно някой да те откаже. Това е баланс.
Роб Халфорд
Мъжете ме поставят на пиедестал, след което никога не идват на гости.
Шарън Стоун
Самотата е също пиедестал.
Айн Ранд
Ние поставяме авторите на такъв пиедестал и това е момент, който хуманизира цялото нещо и придава абсурд на това, което иначе е събитие от типа "моля, седнете с ръце в скута".
Мак Барнет
Големият мит е мениджърът като диригент на оркестър. Това е тази идея да стоиш на пиедестал и да размахваш палката си и счетоводството идва, и го размахваш някъде другаде и маркетингът се включва със счетоводството и всички те звучат много великолепно. Но управлението е по-скоро дирижиране на оркестър по време на репетиции, когато всичко върви наопаки.
Хенри Минцбърг
Мисля, че знаменитостите са издигнати на пиедестал и всъщност не знаем много за тях. Чувствам, че моите фенове познават всяка част от мен, защото им показах.
Шейн Доусън
Когато китайците подозират някого, че е потенциален създател на проблеми, те винаги прибягват до един от двата метода: смачкват го или го издигат на пиедестал.
Лу Сюн
Когато големите падат от пиедесталите, е толкова приятно да си изтриеш краката в тях.
Маргарет Атууд
Пиедесталът се срина... под натиск отгоре.
Юлия Леонтиева
Когато събаряте паметници, запазвайте пиедесталите. Винаги могат да ви потрябват. (11)
Станислав Йежи Лец
Олимпийският медал не може да се сравни с нищо. Както и орденът за заслуги към държавата. Слагам ги на един пиедестал. Радвам се, че ги имам, защото аз съм бил винаги честен към българите.
Боян Радев
Не ми хвалете характера на Н... Този човек е твърд и непоклатим; здраво стъпил в студената си философия като бронзова статуя на мраморен пиедестал.
Никола дьо Шамфор