Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Трофей"
Аз по никакъв начин не подкрепям лов за трофеи или спорт - никога не бих го направил и не бих го харесал, както правят другите. Но ако го убиете, след това го изядете, добре е.
Антъни Бурдейн
Моля, спрете да преподавате на децата ми, че всеки получава трофей само за участие. Какво е това, Нобелова награда? Не всеки получава трофей.
Глен Бек
Жените обичат не победителите, а техните трофеи.
Аркадий Давидович
Този клуб се стреми да печели трофеи и ние имаме шанс да върнем най-великия трофей от всички на Анфийлд, така че това очевидно означава много.
Стивън Джерард
Трофеите и медалите никога не са означавали много за мен. Имах невероятни преживявания, които ви позволяват да се чувствате, като че сте постигнали нещо.
Джон Кразински
Идеята на Арсен Венгер не е само да играе добър футбол. Това е да играеш добър футбол, за да спечелиш. По мое време знаехме, че с нашия стил можем също да нараним отбори и да спечелим трофеи. Но ние го направихме по наш начин, с позиционната игра, подаване, движение.
Денис Бергкамп
Моето послание към феновете ще бъде, че се надявам да мога да продължа да се представям толкова последователно, както направих този сезон, и скоро да вдигна трофей за тях.
Стивън Джерард
Идеята, че публиката приема или отхвърля нещо в модерното изкуство, е просто романтична измислица. Играта е завършена и трофеите са раздадени много преди обществеността да разбере какво се е случило.
Том Улф
Когато бяхте син на злото, нямаше нищо, което да не можете да направите, притежавате или убиете и въпреки това нейното смъртно Аз беше неуловим трофей, който той можеше да докосне, но не и да го сложи на рафта си. Това я правеше рядка. Това я направи скъпоценна. Това го накара... да я обича.
Дж. Р. Уорд
Войната винаги е една и съща. Менят се само имената на загиналите. Винаги става въпрос за това коя група богати хора ще си раздели трофеите.
А. Дж. Ридъл
Мирът не е въпрос на награди или трофеи. Това не е продукт на победа или команда. Той няма линия на финиш, няма краен срок, няма фиксирано определение за постижение.
Оскар Ариас Санчес
Всички сме трофеи на Божията благодат, някои по-драматично от други; Исус дойде за болните, а не за здравите, за грешниците, а не за праведните. Той дойде да изкупи и преобрази, да направи всичко ново. Нека тръгнете напред по-отдадени от всякога, за да подхранвате душите, които докосвате, тези нежни животи, които са издържали огромните атаки на Вселената.
Филип Янси
Нейната задача е да спечели възможно най-добрия мъж, използвайки секса с него като оръжие, а подаръците му като трофей.
Хана Фрай
Когато бях министър на отбраната, бях много популярен и сега, когато съм президент, съм непопулярен, защото се опитвам да сключа мир. Много по-лесно е да се води война и да се получат трофеи.
Хуан Мануел Сантос
Понякога си мислите, че сте намерили любов, когато това е наистина само един от онези предмети, които блестят в определена светлина - трофей, да речем, или пръстен, или диамант, дори. Стъклени парчета, може би. Трябва да внимаваш. Блясъкът може да ви заслепи. Ръбовете могат да ви отрежат по начин, който никога не сте си представяли. От вас зависи да позволите това или не.
Деб Калети
Хората често питат откъде съм знаел, че Арсен е правилният човек, - казва Дийн. - Отговарям им: когато прекара първия пълен сезон с отбора и спечели два трофея, започнах да подозирам.
Джон Крос
В лова на мъже няма никакви правила. Всички средства са позволени, ако трофея е добит жив.
Жорж Масон
Статуетките на церемониите за мен не са желани трофеи, за мен са способ за конкуренция с другите.
Катрина Каиф