Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Калифорний"
Това е научно доказан факт - ако ти живееш в Калифорния, всяка година губиш точки от своят коефициент за интелигентност.
Труман Капоти
Южна Калифорния, където американската мечта се сбъдна твърде много.
Лорънс Ферлингети
След като напуснах Тексас и отидох в Калифорния, затруднявах да накарам някой да свири каквото и да е, което пишех, така че трябваше в крайна сметка да играя сам. И така в крайна сметка просто станах саксофонист.
Орнет Колман
Кой днес е склонен да каже, че Тексас, Калифорния и останалата част от Югозапада биха били по-добре, ако бяха управлявани от Мексико?
Стивън Амброуз
Говоря директно на хората и знам, че хората от Калифорния искат по-добро управление. Те искат да имат по-силно лидерство. Искат да има някой, който да ги представлява. И няма значение дали е демократ или републиканец, млад или стар.
Арнолд Шварценегер
Освен страхотен климат и прекрасни плажове, Калифорния и Гърция споделят привързаност към нефункционална политика и безупречно бюджетиране.
Джеймс Суровецки
Кризата в Калифорния действително произлиза от недостиг на електропроизводствени мощности, а оттам и недостатъчно енергия за снабдяването с енергия на енергията на производствените мощности.
Джордж Уокър Буш
Калифорния е имала лошата практика винаги да харчи повече пари, отколкото получава.
Арнолд Шварценегер
Най-доброто място да бъдеш беден е Калифорния.
Андрей Кончаловски
Никога не бих принудил Министерството на правосъдието да отиде в Калифорния и да арестува хора, които получават медицинска марихуана, когато това е законът там.
Рон Пол
Представете си, ако успеем да вдъхновим аудиторията си да намали собственото си въздействие върху изменението на климата само с един процент. Това би било като изключване на щата Калифорния за почти два месеца.
Рупърт Мърдок
Обичам да излизам със съпруга си и няколко приятели в петък или събота. Тъй като съм от Южна Калифорния, мексиканската храна ми е любима и обикновено се похапвам от енчилада и маргарита.
Денис Остин
Притеснението означава да се измъчвате с обезпокоителни мисли или да се тревожите за неща, над които имаме нулев контрол. Ако живеете на север, няма нужда да се притеснявате за снега. Ще получавате изобилие всяка година. Ако живеете в Калифорния или Тексас, не е нужно да се притеснявате за дъжд, защото няма да получим такъв.
Джак Уайт
Има четири големи мерки за моята администрация - намаляване на митата, независима хазна, уреждане на границата с Орегон и придобиване на Калифорния.
Джеймс Полк
Като момиче имах нулев интерес към печката. Винаги съм имал здравословен апетит, особено за прекрасното месо и свежите продукти от Калифорния, но никога не съм била насърчавана да готвя и просто не виждах смисъл в това.
Джулия Чайлд
Когато не съм в Щатите, скучая за три неща: енергията на Ню Йорк, залезите в Калифорния и горите в Колорадо.
Александър Скарсгард
До 1930, когато Луи навлиза в тийнейджърските си години, Калифорния е възхитена от евгеника и в крайна сметка ще стерилизира около двадесет хиляди души.
Лаура Хиленбранд
Не вярвам в съжалението. Ако съжалявате за неща в живота си, тогава се обзалагам, че не обръщате внимание. Съжалението е просто да си въобразиш, че знаеш какво би се случило, ако поемеш тази работа в Калифорния или се ожениш за любимата си от гимназията или просто погледнеш още веднъж, преди да излезеш на улицата... или не. Но вие не знаете; не можеш да знаеш.
Лиса Ангър