Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Вана"
Никога не се чувствам толкова себе си, колкото в горещата вана.
Силвия Плат
Малчуганите на две-тригодишна възраст са надарени с изключителна сила. Те могат да вдигнат куче с тегло два пъти колкото тяхното собствено и да го хвърлят във ваната.
Ерма Бомбек
Всъщност обичам да съм сама. Прекарвам повечето вечери в четене и дълги вани.
Шонда Раймс
Четенето беше първият ми усамотен порок (и доведе до всички останали). Четох, докато ядох, четох в тоалетната, четох във ваната. Когато трябваше да спя, четях.
Джърмейн Гриър
Поезията не е най-важното нещо в живота. Много повече харесвам да си лежа във ваната и да си чета Агата Кристи.
Дилън Томас
Песимистът е този, който не става да излиза от ваната, чувайки звъненето на телефона.
Куентин Крисп
Рутината могат да включва вземане на топла вана или релаксираща разходка вечер, или практикуване на упражнения за медитация / релаксация. Психологически завършването на такава практика казва на ума и тялото ви, че работата на деня е приключила и вие сте свободни да се отпуснете и да заспите.
Андрю Уейл
Ние започваме да разбираме, че в живота има неща, които ни помагат в течение на деня. Все едно, дали разходка в парка, гледка от прозореца или добра вана е нещо. Даже храната, която ви харесва, или приятеля, на когото искате да се обадите. Това помага да решавате всички тези неща в нашата глава.
Ал Пачино
Травмата от откриването на тялото й, неподвижно в солената вода на ваната, го остаря с десет години.
Майкъл Прескот
Докато излизаше от ваната, Цюндел си помисли: Не разбирам много, но и не желая да разбирам нищо повече. Ще ми се един ден да се събудя с усещането: от днес нататък край, от днес нататък няма да проумявам нищо повече. Няма да одобрявам. Няма да заклеймявам. Иска ми се да си седя на някоя пейка в парка и да си казвам: За всичко тук не мисля вече нищо.
Маркус Вернер
Колко хубаво е да се прибера вкъщи и да си вземете гореща вана!
Сидни Шелдън
...гореща вана, двадесет минути лека медитация, час на любов и кратък душ възстановяват тялото и духовната сила много по-добре от цяла нощ на неспокоен сън...
Треванян
Хората бяха толкова евтини там... ядоха боб, за да спестят за вана с балончета.
Даниел Уолъс
Страхотният секс не е приятно накисване във ваната, с ароматната свещ, която гори. Страхотният секс е по-скоро като бомба, избухнала в здравия ви ум.
Ейми Блум
Представете си гореща вана за ума. Това е медитацията; може да изкъпе ума ви в релаксиращи мисли.
Екнатх Еасваран
Майката не става секси; жената го прави. Трябва да извлечете жената от майката. И може да се наложи да се раздели, за да направи това: вана, разходка. Тя трябва да отцепи еротично пространство.
Естер Перел
Във ваната могат да възникнат припадъци, свързани с нарушение на съдовия тонус. Ето защо хората, склонни към припадък, трябва да заемат хоризонтално положение на рафта в парната баня и да не ходят сами в банята. Между другото, според старите обичаи, последното е препоръчано на всички, те не са ходили сами на баня.
Иван Неумивакин
Има три задължителни неща, които ни спират: "Трябва да се справям добре. Трябва да се отнасяш добре с мен. И светът трябва да е лесен." И понякога си мисля, че докато поддържаме второто задължително, което е социално научено, тогава някои глупаци след 100 години ще произвеждат атомни бомби във ваните си и може би ще унищожат цялата човешка раса, защото изискват останалият свят да трябва да са съгласни с техните догми. Когато не сме съгласни, може да ни нападнат.
Албърт Елис