Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Излизане"
Разликата между написването на книга и излизането по телевизия е като разликата между зачеването и създаването на бебе в епруветка.
Норман Мейлър
Не измервайте работата до излизането на деня и свършването й.
Елизабет Браунинг
Мисля, че най-важният фактор за излизането от рецесията всъщност е само регенеративният капацитет на американския капитализъм.
Уорън Бъфет
Излизането е най-политическото нещо, което можете да направите.
Харви Милк
Много мъже са уверени, че излизането с деца не е мъжка работа. Но какво пречи да бъде нежен татко и истински мъж едновременно?
Бенджамин Спок
За протокола? Никога не съм бил нейното бебе. Всъщност отхвърлям идеята за излизане от тялото й. Предпочитам да вярвам, че съм бил излюпена или може би купена.
Джен Ланкастър
В процеса на падане на земята, просмукване в земята и след това излизане, водата получава информация от различни минерали и става мъдра.
Масару Емото
Работата от вкъщи или излизането в отпуск по майчинство не е извинение да се откажете от външния си вид. Колкото повече се тръшкате в панталони и тениски с връзки, толкова по-малко ще можете да се съберете, когато е необходимо.
Нина Гарсия
Ако има гръцко излизане от еврозоната, мисля, че германският елит ще бъде доста доволен, че след това може да използва това, за да преструктурира еврозоната и да я превърне в зона, в която само силни държави се допускат. Тогава ще има две нива в рамките на Европейски съюз, което всъщност вече се случва. Но не можете просто да се отървете от германския контрол, като издигнете призрака на Третия райх. Това е неисторично.
Тарик Али
Плюсовете на излизане за дома са силно преувеличени.
Ърнест Клайн
На излизане не погледнах отново тъмния тип, бомбеният самоубиец. Мисля, че не го погледнах, защото не вярвах, че е терорист, но може би не го погледнах, защото не исках да го смущавам.
Асаф Гаврон
На излизане той - о, как искам да повярвам - вдъхна флорален аромат на момински парфюм, все още съблазнително във въздуха.
Бен Мезрич
Излизането от мода не е естествен процес, а манипулирана промяна, която унищожава красотата на миналогодишната рокля, за да я направи безполезна.
Бъръс Фредерик Скинър
Шампанското изцеление е пътуване. Включва излизане от обичайните ни роли, конвенционалните ни сценарии и импровизиране на танцувална пътека.
Габриела Рот
По-специално, в моята ситуация имах нужда от излизане от мястото, където бях. Така че музиката беше това.
Джон Гордън
Тъй като лихвените проценти в САЩ се повишиха, а Ню Йорк функционираше като магнит, привличайки пари от всички краища на земното кълбо, всяка страна в Европа, с изключение на Франция, се бореше да предотврати излизането на златото си през Атлантическия океан.
Лиакат Ахамед
Просвещението е излизане на човека от поддържаното от самия него детство.
Имануел Кант
Човек си отива от живота по същия начин, както излиза от трамвая: на излизането му обръщат внимание само тези, с които се е сблъскал или на които е от стъпил място.
Феликс Кривин