Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Поп"
Виждам песните не като стока ползвана, когато албумът излезе по класациите, какъвто често е случаят с поп песните. Виждам ги като цялостна работа. В тях трябва да е влян живот.
Стинг
Имам свое собствено мнение по много въпроси. Но считам, че когато актьори и поп звезди започнат да говорят за политика това изглежда наивно.
Даниел Радклиф
Супергероите запълват празнина в психиката на поп културата, подобно на ролята на гръцката митология. Всъщност няма нищо друго, което да върши работата в съвременен план. За мен Батман е този, който най-ясно може да се приеме сериозно.
Кристофър Нолан
Боже, какво е цялото това говорене на поповете. Рай е тук, мой добър човек. Боже, не ми давай друг рай!
Никос Казандзакис
Поп културата те кара да искаш да се провалиш.
Аиша Тайлър
Поп културата е страхотна, но понякога може да е лоша.
Аиша Тайлър
О, човечеството... Беше чудо, че Рейдж не се е заслепил с цялата тази поп култура.
Дж. Р. Уорд
Поп музиката процъфтява при повторение. Знаете, че песента е хит, когато сте я чували толкова често, че ще се радвате никога повече да не я чуете.
Джеймс Суровецки
Една неделна сутрин изгря топлото слънце и - поп! - от яйцето излезе мъничка и много гладна гъсеница.
Ерик Карл
Никога не съм се възприемам на сериозно като музикант. Аз правя поп музика. Това не е нещо, което ще спаси света.
Джъстин Тимбърлейк
Министрите урониха престижа на монархията, поповете престижа на религията. Бог и кралят разчитат за глупостите на своите лакеи.
Никола дьо Шамфор
Аз правя поп култура.
Франк Оушън
Героите работят много добре, когато отразяват времето, в което действат. За да запазят тези герои статични - като Супермен е изобретен през 30-те, Жената чудо през 40-те - ако все още действат под тези видове ограничения, те биха умрели. Тези поп култури, точно като гръцките митове, трябва да отразяват времето, в което се разказват техните истории. Това ги прави актуални.
Брайън Азарело
Това е начинът, по който обичам поп музиката: да напиша добра песен, да я изпея и да се насоча към следващата без много да му мисля.
Ким Уайлд
Разликата между поп и рок музиката е, че попът те кара да повярваш, че всичко е наред, а рокът – че нищо не е наред, но можеш да го поправиш.
Боно
Ние правим и джамии, и църкви, и манастири, за да се обичат хората. Каквато и политика да имаш, в тези региони има и християни, и мюсюлмани. Единственият начин да живеят, е да се уважават. Дадохме заплати и за поповете, и за учителите, и за имамите - всички са приравнени на учителите, защото трябва да проповядват добро.
Бойко Борисов
Идвало ми е на моменти да си тресна главата и да се откажа. Който работи и прави неща, които да достигнат до хората ще бъде оценен, независимо дали прави джаз, поп, рок и фолк музика. Няма скандал с Азис. Имаше един показан среден пръст на едно мероприятие и той си знае за какво.
Камелия
Политиците са като поповете, на тях им е дадена дарбата да говорят, да увличат хората, но никога не са богати. Поне в Канада е така. Ако са богати, няма да имат ищах да работят за държавата и народа.
Игнат Канев