Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Овластяване"
Процесът на забелязване на страха и отказ да му се подчини е източникът на цялото истинско овластяване.
Марта Бек
Овластяването на хората е ключова част от това, което кара работата с отворен код, тъй като в крайна сметка иновациите обикновено идват от малки групи, а не от големи структурирани усилия.
Тим О'Райли
Готвенето с деца не е само в съставките, рецептите и готвенето. Става въпрос за използване на въображението, овластяването и творчеството.
Гай Фиери
Социалните медии са овластяване на индивида за сметка на системата.
Дейвид Амърленд
Днешната мисъл за овластяване: Ако само обичаме повече, всички ограничения в живота ни биха изчезнали!
Джон Рандолф Прайс
В крайна сметка това, за което в крайна сметка пиша, е безпомощност и обратното, овластяване.
Джос Уедън
Страхът ни от технологиите наистина е страх от овластяване. Вече имаме способността да проектираме реалността, в която живеем, и трябва да пристъпим към случая.
Дъглас Рушкоф
Идеята за овластяване на хората и този момент, в който някой вижда на какво е способен, е просто невероятна за мен.
Матю Хъси
Мисля, че днешните млади жени са особено мощна порода. Те ще поемат още по-големи предизвикателства, поради което постигането на лично овластяване е толкова важно за тях. Тези жени ще заемат позиции със значителна власт, ще притежават повече бизнеси и ще оформят обществената политика.
Мери Поуп Озбърн
За мен Майкрософт е за овластяване... ние сме първоначалната демократизираща сила, поставяйки компютър във всеки дом и всяко бюро.
Сатя Надела
Овластяването е това, което мениджърите правят на хората. Ангажираността е това, което мениджърите правят с хората.
Хенри Минцбърг
Красотата на овластяването на другите е, че вашата собствена сила не намалява в процеса.
Барбара Колоросо
Наистина мисля, че замисляме курс за по-разумен отговор на масовото затваряне, на употребата на наркотици и на разбирането, че войната срещу наркотиците е довела само до овластяване на огромни престъпни предприятия и унищожаване на демокрациите по света. И всичко това се оказва ужасно, ужасяващо.
Айлет Уолдман
Истинската, здравословна връзка е свързана с овластяване и любов и това трябва да е стандарт - но не е така.
Деби Райън
Няма по-голям показател за новаторска култура от овластяването на жените.
Алек Рос
Истинският лидер не води до придобиване на власт. Те водят до овластяване и отдаване на власт.
Джон Гордън
Лидерството е свързано с определяне на посока. Става въпрос за създаване на визия, овластяване и вдъхновение на хората да искат да постигнат визията и им позволява да правят това с енергия и бързина чрез ефективна стратегия. В най-основния си смисъл лидерството е свързано с мобилизиране на група хора, които да скочат в едно по-добро бъдеще.
Джон П. Котър
Овластяването на жените е от ключово значение за изграждането на бъдеще, което искаме.
Амартя Сен