Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Аутсайдер"
Обичам аутсайдерите, техният живот и съзнание са спокойни, защото те не участват в нашия запрограмиран живот. Аз сам опитах да стана аутсайдер, но беше твърде късно. Още ги обичам и за това, че те имат много особен поглед върху живота.
Емир Кустурица
Срещу Ювентус бяхме големи аутсайдери, така че да ги победим беше фантастично.
Стивън Джерард
Цял живот съм бил такъв аутсайдер.
Том Мейн
Всички сме аутсайдери по някакъв начин. Всички сме сами и можем да станем много самотни.
Хюго Уивинг
По различни причини винаги съм се чувствал аутсайдер. Не знам как да се класифицирам в икономиката. Аз съм самотник. Не обичам груповото мислене, което, ако не друго, стана по-важно в икономиката. Освен това голяма част от ценностите, които притежавам, не са основните ценности в професията.
Джеймс Хекман
Често съм говорил, че метълът е аутсайдерът в рокендрол музиката.
Роб Халфорд
Винаги съм се чувствал аутсайдер в тази индустрия. Навярно, защото аз не съм нормален.
Робърт Дауни Джуниър
И все пак, докато чета историите за раждането на Исус, не мога да не стигна до заключението, че макар светът да е наклонен към богатите и могъщите, Бог е наклонен към аутсайдера.
Филип Янси
В определен смисъл писателят е изгнаник, аутсайдер, винаги докладва за нещата и е част от живота му да продължава да се движи. Пътуването е естествено.
Джеймс Солтър
Може да съм бунтарка, но не съм аутсайдер.
Вивиан Уестууд
В момента, в който имахте деца, затворихте редиците си. Не сте планирали това предварително, но се случи. Семействата бяха като отделни, дискретни островни държави с ров. Малката група граждани върху скалната плоча се събра инстинктивно, почти отбранително, и всички, които бяха извън стените - дори ако някога сте били най-добри приятели - сега бяха просто аутсайдери.
Мег Уолицър
Всеки писател е аутсайдер.
Андрю Шон Гриър
Не че не харесвах хората; някои от тях бяха интересни и мили. Но дори хубавите не бяха по-завладяващи или важни за мен от другите същества. Тогава, както и сега, за мен хората са само един вид сред милиарди други също толкова ярки и вълнуващи животи. Никога не са ме привличали други деца просто защото са хора. Хората ми изглеждаха доста тормозен вид и аз бях на страната на аутсайдера.
Сай Монтгомъри
Особеностите на детството ми, постоянното преминаване през толкова много различни култури, това, че винаги съм аутсайдер, може да са ме направили необикновено самодостатъчен, но също така е възпитало известна непривързаност, усещане, че светът е по-скоро място за изследване отколкото наистина обитава. Това се проявява като някаква срамежливост, дори плахост.
Скот Андерсън
Единствените обитатели на тези места бяха скорпиони, гущери и такива аутсайдери, като нас.
Джанет Уолс
Аутсайдерите имат интуитивната способност непрекъснато да разглеждат проблемите по нови начини и да идентифицират неефективни практики и традиции.
Джон П. Котър
Расата е универсален недостатък на човечеството. Така че да, бил съм в много ситуации, в които се чувствах като аутсайдер заради цвета на кожата си.
Джордан Пийл
Винаги съм имал това сглобено семейство и винаги съм се определяла като аутсайдер. И това е позиция, в която се чувствам най-удобно и въпреки това чувствам невероятен копнеж да принадлежа. Това е наистина силно чувство от детството ми - желание да бъда част от група.
Лили Кинг