Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Измамник"
Безупречната репутация е първата необходимост за измамника.
Агата Кристи
Крадецът или измамникът, който е придобил огромно богатство от своето престъпление, има по-голям шанс от малкия крадец да избяга от строгото наказание на закона.
Торстайн Веблен
Проблемът с лъжата и измамата зависят изцяло от ясната представа за истината, които лъжецът и измамникът искат да скрият.
Хана Аренд
Да не очаква добро, който е извършил зло, измамникът на свой ред ще бъде измамен.
Джефри Чосър
Всяка измама е водена от желание за лесни пари; това е единственото нещо, в което измамникът и измаменият имат общо.
Мичел Зукоф
Някой, който решително се опитва да покаже на Бог колко добър е той или тя, има вероятност да се превърне в непоносим измамник.
Н. Т. Райт
Той е цигулар, а значи е измамник.
Джонатан Суифт
Хората често мислят, че аз съм измамник, но аз обикновено съм честен, в известен смисъли и по такъв начин, че никой не ми вярва.
Ричард Файнман
Ако не бях художник, аз едва ли бих работил в поща или на осемчасова длъжност. Мисля, че щях да бъда измамник. И през целия ми живот щях да бягам от хората на департамента по икономически престъпления.
Куентин Тарантино
Да измамиш измамник е единственият грях, които Бог ще ги прости.
Веселин Георгиев
Мисля, че измамникът е обичайният термин. Когато някой дойде по телевизията, за да каже на много нуждаещи се хора, че Бог ще ги изпрати на небето, ако му изпратят 200 долара, ако това не е откровено социопатично, е близо.
Марта Стаут
Ти ме нарече естествен измамник и ме попита какви други тайни крия. Не отговорих, защото вече знаех, по някакъв дълбок, първичен начин, каква скрита истина имаш предвид: че ми е съдено да се влюбя в теб.
Меган Макафърти
Вместо това те избраха измамник, невеж мошеник, който жадуваше обожание и правеше и казваше всичко, което е необходимо, за да спечели. Това ги разкъса още повече.
Реймънд Хури
Самосаботажът е чудесен начин да намерите извинения за провал. Например, може нарочно да не учите за интервю за изпит. Ако резултатът е незадоволителен, няма да се почувствате като измамник.
Санди Ман
Ако четете книгата, вие не сте журналист. Ти си някакъв измамник! Никой журналист не върши никаква работа.
Такър Макс
Всеки християнин е или мисионер, или измамник.
Чарлс Х. Спърджън
Ако ми кажете кога Бог позволява на християнин да остави настрана оръжията си, аз ще ви кажа кога Сатана е престанал да изкушава. Като старите рицари по време на война, ние трябва да спим със закопчан шлем и броня, тъй като главният измамник ще сграбчи първия ни час без охрана, за да ни направи своя плячка. Господ да ни пази бдителни през всички сезони и да ни даде окончателно бягство от челюстта на лъва и лапата на мечката.
Чарлс Х. Спърджън
...слънцето е измамник, променя хората, прави ги жестоки.
Илзе Айхингер