Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Носене"
Пиенето на вино и носенето на панталони не бяха нищо в сравнение с четенето на историята на идеите.
Аян Хирси Али
Носенето на правилната рокля за всеки случай е въпрос на добри маниери.
Лорета Юнг
Салът се използва за пресичане на реката. Не е за носене на раменете ви. Пръстът, който сочи луната, не е самата луна.
Тик Нят Хан
Обичам ядките. Ям ги през цялото време, лесни са за носене и никога не съм гладен през целия ден.
Мехмет Оз
Носенето на очила за четене означаваше предаване на старостта без ни най-малко битка.
Андреа Камилери
Носенето на козметика, която е била тествана на животни, ви прави грозни отвътре.
Рики Джървейс
Есенните листа са блестящи в златно и червено. Можете да ги вземете в ръката си и да им се чудите, да бъдете изумени от тяхната уникалност и слава. Но накрая ги няма, кафяви, разпадащи се, разпръснати от вятъра. Но дървото остава. Дървото е важното. Дървото продължава да живее. Това беше трудно знание за носене и още по-труден живот за живеене. Разбира се, да си листото също не беше желателно.
Роб Търман
Философията на свободата трябва да изхожда от опита на мисленето, защото именно чрез този опит на мислене човек открива собственото си Аз, намира своите носения като независима личност.
Рудолф Щайнер
Да се държиш като принцеса е работа. Не става въпрос само да изглеждаш красива или за носене на корона. Това е повече за това, какви сте отвътре.
Джули Андрюс
Носенето на горнище с ниско деколте, разкриващо деколтета, се нарича сугестивно. Какво предполага? Че има повече от това, което виждате сега, и мога да ви позволя да погледнете по-отблизо, тъй като вече съм готова да ви дам толкова много поглед.
Нанси Лий Демос
Каква глупост накара младите хора, дори тези на средна възраст, да се смятат за безсмъртни? Колко по-добър беше животът им, ако можеха да си спомнят края. Носенето на смъртта ви със себе си всеки ден би затруднило губенето на време за недоброта, гняв и горчивина, за нещо дребно. Това беше тайната: да си спомниш времето на смъртта си, за да запазиш глупостта и грозното от живота си.
Рохинтън Мистри
Непокорните същества са толкова неограничени, колкото пространството Те не могат да бъдат победени, но ако преодолея само мислите за гняв, това ще бъде еквивалентно на победата над всички врагове. Къде бих могъл да намеря достатъчно кожа, с която да покрия повърхността на земята? Но (носенето) на кожа само върху подметките на обувките ми е еквивалентно на това да покрия земята с нея. По същия начин не е възможно за мен да сдържа външния ход на нещата; Но трябва ли да обуздая този мой ум Каква би била нуждата да обуздая всичко останало?
Шантидева
Може да вярвате, че като носите амулет, можете да бъдете малко безразсъдни със себе си, защото амулетът ще ви защити. Но не трябва да мислите по този начин. Когато сте безразсъдни със себе си, вие излагате на опасност и божеството. За да предотвратите това, винаги се стремете да внимавате за поведението си. Ценете себе си. Това е истинското значение на носенето на амулет.
Шумньо Масуно
Според мен правото на носене на оръжие е в Конституцията е по три основни причини: самозащита, защита на общността и защита от тирания.
Глен Бек
Арогантността е убиец и носенето на амбиция върху нечий ръкав може да има същия ефект. Има фина граница между арогантността и самоувереността.
Джак Уелч
Тъй като новостта на технологията за носене отстъпва на необходимостта - и по-късно, когато технологията за носене става вградена технология - ще бъдем лишени от възможността да правим паузи, да размишляваме и да участваме в значими, съществени разговори? Как ще се промени вътрешният ни живот и връзките с околните?
Клаус Шваб
Има тайни, които са твърде трудни за носене. Те не се вписват в обикновено тяло, в обикновена душа, с течение на времето се нуждаят от все повече и повече място.
Кристина Улсон
Трябва да се смеете на изпитанията на живота. Това ги прави по-леки за носене.
Линси Сандс