Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Аплодисмент"
В нощната тишина повече мечтаеш за нежна дума от един човек, отколкото от аплодисменти на хиляди хора.
Джуди Гарланд
За да получат аплодисменти, нужно е да пишеш нещата толкова прости, че да може да си ги припява всеки шофьор, или толкова непонятни, че да се харесат, защото нито един нормален човек да не ги разбере.
Волфганг Амадеус Моцарт
Така умира свободата. С бурни аплодисменти.
Джордж Лукас
Хуморът е най-честната от емоциите. Аплодисментите за някоя реч може да са неискрени, но ако хуморът не се хареса, публиката няма да се преструва.
Робърт Орбън
Трябва да вършим работата си заради самата нея, а не заради късмета, вниманието или аплодисментите.
Стивън Пресфийлд
В лекосмисления смях на глупостта мъдростта чува половината от своите аплодисменти.
Джордж Елиът
Великият човек не търси аплодисменти или място; той търси истината; той търси пътя към щастието и това, което установява, дава на другите.
Робърт Ингерсол
Аплодисментите са неразделна част от някои видове музика, те трябва да бъдат записани в резултата.
Джузепе Верди
Най-странният запис в моята колекция еплочата "Най-доброто от Марсел Марско", пусната през седемдесетте от една една кантора от Лос Анджелис. Там има четиресет минути тишина, а след това аплодисменти. Той се е продавал превъзходно, и, естествео, аз си го купих. Обичам да го пускам, когато ми идват гости, и безумно ме дразни когато някой започне да говори, докато го слушаме.
Том Уейтс
Аплодисментите, приветствани с каприз и без прозорливост, често доказват разрухата на младите хора, които се обучават за сценична кариера.
Жан-Жорж Новер
От аплодисментите не следва нищо друго освен бедствие.
Томас Бернхард
Големите банкери по света, които практикуват тероризма на парите, са по-могъщи от крале и фелдмаршали, дори повече от самия папа на Рим. Никога не си мърсят ръцете. Те не убиват никого: ограничават се с аплодисменти на шоуто.
Едуардо Галеано
Да се прекъсва шефа може само с аплодисменти.
Аркадий Давидович
Почти единственото прекъсване, на което не възразяваме са аплодисментите.
Сидни Харис
Аплодисментите са този момент на чисто, с нищо не помрачено рядко щастие.
Валери Леонтиев
За артиста е нужно задължително да бъде похвален, нужни са му тези очи, нужни са му тези аплодисменти.
Владимир Етуш
Вместо винаги да питате как да накарате другите да ви одобрят... научете се да питате: Какво наистина искам, аплодисментите на тълпите или тихо да имам собствен живот?
Гай Финли
Работещият в рекламата забравя за своята роля. Той забравя, че те са продавачи, опитващи се да бъдат реформатори. Вместо продажби те търсят аплодисменти.
Клод Хопкинс