Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Цирк"
Демокрацията е изкуството да контролираш цирка от маймунската клетка.
Хенри Луис Менкен
Освободете идиотите и клоните от живота си. Цирка трябва да гастролира.
Фаина Раневска
Техниката е не умението да жонглираш с топка 1000 пъти. Всеки може да го направи, ако практикува. С такъв успех можете да работи в цирка. Техниката предполага способността да подадете с едно докосване, с правилната скорост, на удобния крак на вашия съотборник.
Йохан Кройф
Имаме нужда от клоун за този цирк.
Роджър Федерер
Циркът е последното убежище на чистото изкуство.
Франсоа Мориак
Когато бях дете, ходенето на цирк с изпълнения на диви животни беше обред. В наши дни това е акт на съучастническа жестокост.
Катрин Апългейт
Толкова много ИЗРОДИ и недостатъчно ЦИРКОВЕ!
Рейчъл Рене Ръсел
Животът е сведен до поредица от дълги периоди на скука в офиса, прекъснати от високооктанови "преживявания", които можете да натрупате в списъка си с неща, които трябва да направите, преди да умрете. Това не е истински живот: това е робство с добавени от време на време циркове.
Том Ходжкинсън
Винаги ми е харесвало в цирка и така обожавах клоуните, че мечтаех, както и много деца, да стана като тях.
Юрий Никулин
Във всеки момент една компания стои в центъра на вниманието на средния пръстен в безкрайния цирк на фондовия пазар. Може да не е най-голямата корпорация в света или най-печелившата, но по някакъв начин едновременно отразява и ръководи по-широките действия на пазара.
Алекс Беренсън
Заспах в празно поле, но се събудих в цирка.
Дж. Дж. Хауърд
Това е цирк. Тук всеки доход е от дявола.
Джей Бонансинга
- Защо бонбони? - Как-защо? Отиваме в цирка.
Евгений Велтистов
Бракът е скок в неизвестното. Тук всеки служи като предпазна мрежа един към друг, както в цирк.
Ерика Бауърмайстър
Клоун: артист, който в цирка играе ролята на човек.
Казимеж Сломжински
Аз добре показвам фокуси. Ако моята кариера се провали, аз винаги бих могла да се преместя в местещ се цирк.
Кара Делевин
Какво губим без изяви на диви животни в цирка? Абсолютно нищо, освен възможността да бъдеш преследван и с разбито сърце.
Катрин Апългейт
В крайна сметка бих искал да видя децата да спрат да молят родителите си да отидат на цирк. Това би ме зарадвало най-много.
Катрин Апългейт