Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Питие"
Несъмнено, най-великото изобретение в историята на човечеството е била бирата. Разбира се, и колелото е било велико изобретение, но колелото не толкова добро питие за пицата.
Дейв Бари
Трябва ми само едно питие, за да се напия. Бедата е, че не мога да си спомня дали беше тринайстото или четиринайстото.
Джордж Бърнс
За да бъде успешен, изглеждайте изпечен, живейте в елегантна сграда (дори и да вие да сте на тавана), да ви виждат в добри ресторанти (дори и ако пиете едно питие) и ако правите нещо - правете го в голям мащаб.
Аристотел Онасис
Главният повод за питие - е желанието да се държиш по определен начин и да получиш възможност да свалиш своята вина от алкохола.
Мигнън Маклафлин
Идвам от семейство, в което сосът се считаше за питие.
Ерма Бомбек
Пих текила с приятели. Това дори не е питие. Това е начин да се обадите на полицията без телефон.
Дилан Моран
Ако не плати сама за питието си, а позволи мъж да го направи, жената веднага бива преценена (както от мъжете, така и от жените) като сексуално по-достъпна.
Робърт Чалдини
След двете питиета тя се почувства топла отвътре и леко неясно по краищата.
Рейчъл Джойс
Да си богат, когато никой друг не е, е като да си единственият на партито с питие.
Тим Алън
Хората са открили, че не могат да спрат смъртта, но поне могат да плюят в питието й.
Дейвид Игълман
Никога не съм се дрогирал и макар да съм опитвал алкохол, никога не съм пил цяло питие. Дори не пия кафе. Веднъж изпих малка чашка - беше като да пия киселина от батерията. Цяла сутрин трябваше да се кача. Веднъж си помирисах скоч. Помислих си, че трябва да чистя мивката си с тези неща. Това не е някакво морално възражение - наркотиците, алкохолът и кофеинът просто не ме привличат.
Алекс Хонълд
Когато се роди Хейли, първата ми мисъл беше, че имам нужда от питие и че болниците трябва да имат барове в тях.
Джени Лоусън
Изпийте и се опитайте да се отпуснете. Добре, пийте още едно питие. Има моменти, когато напиването не е лоша идея.
Джон Кристофър
Светът извън Туитър беше страхотен. Аз чета книги. Свързах се отново с хора, които познавах от реалния живот и се срещнах лично с тях за питие. След това се върнах към Туитър.
Джон Ронсън
...но както казваше баща му, когато изпи няколко питиета, не можеше да очакваш кървави чудеса, когато говориш за Бог.
Джоузеф О'Конър
Както казва класикът, по-добре пет часа на студ да чакаш влакът, отколкото да чакайте пет минути за едно питие.
Александър Чудаков
Забелязах, че харесва питие вечер. Аз също го обичам. Обича ли да пие сутрин? Като мен.
Ей Джей Фин
Половината от времето се разхождам из строителна площадка, след това преминавам към вечерта, пия питиета с приятелките си или се срещам със съпруга си и след това се състезавам у дома, за да сложа децата в леглото. Имам по-малко време, така че съм много по-ефективна взимаща решения.
Иванка Тръмп
Живей всеки сезон като последен. Вдишай въздуха, изпий питие, опитай плод и се остави на въздействието на всяко едно от тях.
Хенри Дейвид Торо