Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Обаждане"
Сега изпращаме имейли, туитваме и пишем толкова много, че едно телефонно обаждане идва като нова изненада. Получавам текстови съобщения на мобилния си телефон през целия ден и той звучи, за да ме предупреди, че някой ми е изпратил съобщение във Фейсбук или отговор или директно съобщение в Туитър, но рядко звъни.
Сюзън Орлийн
Всяка сутрин отивам в малко студио зад къщата ми, за да пиша. Опитвам се да игнорирам всички обаждания по имейл и телефон до обяд. След това се впускам в понякога неистовата заетост на строго планиран ден.
Даниъл Голман
Социалните медии предоставят възможност на бизнесмените да се свържат и да се познават преди телефонно обаждане или имейл.
Джефри Гитомър
Всичко, което правим в дигиталната сфера - от сърфиране в мрежата до изпращане на имейл до извършване на транзакция с кредитна карта до, да, осъществяване на телефонно обаждане - създава пътека за данни. И ако тази следа съществува, има вероятност някой да я използва - или ще бъде достатъчно скоро.
Дъглас Рушкоф
Текстовете и имейлите пътуват не по-бързо от телефонните обаждания и телеграмите и тяхното съдържание не е непременно по-богато или по-бедно.
Алисън Гопник
Образователен подход към парите и инвестирането ми се стори много добра идея. Хората формират навици на поведение много млади по въпросите на парите. Всеки ден получавам обаждания от хора, които са във финансова дупка.
Уорън Бъфет
Понякога, преди да запалиш дома си и да престанеш да отговаряш на обажданията от минал живота, е необходимо да се помисли внимателно.
Виго Мортенсен
Виждате ли, феминистките наистина не обичат да определят патриархата. Те предпочитат да го държат мъгляво и аморфно, за да могат удобно да го обвиняват за всичко, което се обърка в живота им. Не получавате достатъчно заплащане? Патриархат! Не получавате повишение? Патриархат! Твърде много обаждания? Патриархат! Твърде малко обаждания? Патриархат!
Майло Янопулос
Ако сте в бизнес и се обадите за продажби и този потенциален клиент не купува от вас, не седите там цял ден, оплаквайки загубата на този потенциален клиент. Отивате там и правите още 10 обаждания за продажби!
Матю Хъси
Парализиран ли си от страх? Това е добър знак. Страхът е добър. Подобно на съмнението в себе си, страхът е индикатор. Страхът ни казва какво трябва да направим. Запомнете едно основно правило: колкото повече се страхуваме от работа или обаждане, толкова по-сигурни можем да бъдем, че трябва да го направим.
Стивън Пресфийлд
Страхът е добър. Подобно на съмнението в себе си, страхът е индикатор. Страхът ни казва какво трябва да направим. Запомнете нашето основно правило: Колкото по-уплашени сме от дадена работа или обаждане, толкова по-сигурни можем да бъдем, че трябва да го направим. Съпротивата се преживява като страх; степента на страх се равнява на силата на съпротивата. Следователно, колкото повече се страхуваме от конкретно начинание, толкова по-сигурни можем да бъдем, че това начинание е важно за нас и за растежа на нашата душа. Ето защо изпитваме толкова много съпротива. Ако не означаваше нищо за нас, нямаше да има Съпротива.
Стивън Пресфийлд
Майк има теория, че повечето обаждания са скучни, така че често оставя телефона си там, където не може да го чуе.
Хари Бингам
Свободата когато можеш да не върнеш обаждането.
Вера Полозкова
Работата, извършена от други хора, звучи лесно. Колко трудно може да бъде да се грижим за новородено, което спи по 20 часа на ден? Колко трудно може да бъде проследяването на вашите фактурирани часове? Да пътувате за една нощ по работа? За да подготвите 4-годишно дете за училище? За да върнете няколко телефонни обаждания? За да заредите съдомиялната машина? Да попълните някои формуляри?
Гретхен Рубин
Подобно на намагнетизирана игла, плаваща върху повърхността на масло, Съпротивата неизменно ще сочи към истинския Север – което означава, че призивът или действието, които най-много иска да ни попречи да извършим. Можем да използваме това. Можем да го използваме като компас. Можем да навигираме чрез Съпротивата, оставяйки я да ни води към това призвание или действие, което трябва да следваме преди всички останали. Основно правило: Колкото по-важно е едно обаждане или действие за еволюцията на нашата душа, толкова по-голяма съпротива ще изпитваме към преследването им.
Стивън Пресфийлд
Трайната мантра на фанатичния златотърсач е: Още едно обаждане.
Джеб Блаунт
Писмото винаги е по-добро от телефонно обаждане. Хората пишат неща с писма, които никога не биха казали лично. Те си позволяват да записват чувства и наблюдения, използвайки емоционален синтаксис, далеч по-интимен и мощен, отколкото речта позволява.
Алис Стейнбах
Типичната ми сутрин включва известно време на бягащата пътека, но очевидно прескачам това много. Най-вече се събуждам, проверявам имейла си, след което се захващам за различните интервюта и въпроси и телефонни обаждания, които идват с това, че съм автор.
Карин Слотър
Имаше, помислих си, нещо ме зове от тъмното. Дойде от бурята, дори от светлините на рибарските лодки на една миля в морето. Можете да бъдете призовани към последно усилие, последно героично изявление, защото се съмнявам, че се обаждате да оставите удобствата и сигурността за открит път. Но обаждането е в собствената ви глава. Това е тъжен призив от дълбините на собственото ви пропиляно минало. Можете да го наречете наложително да излезете с тръби и изстрели с пълен наклон вместо тихия отчаян звук на болничния вентилатор. Победа вместо поражение.
Лорънс Озбърн