Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пръчка"
Дипломатичността е изкуството да повтаряте: "Добро куче", докато не намерите пръчка.
Уил Роджърс
Дори в упадък, добродетелният човек увеличава красотата на своето поведение. Горяща пръчка, макар и обърната към земята, има пламък, изтеглен нагоре.
Сакя Пандита
Не размахвайте пръчка, когато се опитвате да хванете куче.
Ърл Дер Бигърс
Ако имах магическа пръчка, щях да живея в сграда в Ню Йорк, достатъчно голяма, за да могат приятелите ми, семейството ми да имат апартаменти в нея. Щяхме да отглеждаме децата си в едно и също пространство и да правим барбекюта в задния двор и да остаряваме и дебелеем заедно.
Лиз Мъри
Догма – това е опит да се създаде пръчка с един край.
Габриел Лауб
Постави орел в клетка и той ще хапе пръчките му, независимо дали са от желязо или злато.
Хенрик Ибсен
Децата са родени актьори. Наблюдавайте ги. Ако детето няма играчка ще намери пръчка и ще започне да играе с нея. Децата са велики изобретатели и мечтатели.
Клинт Истууд
Трябва да получите страхотно заглавие, за да привлечете вниманието в блога си – става дума за примамката, а не за пръчката.
Майкъл Хаят
Маршмелоу са някак странни. Не съм голям фен. Искам да кажа, че са забавни, когато се стопят и разтопят в края на пръчката, но винаги изгарям устата си, защото не съм толкова умен или търпелив.
Пол Трембли
Не мисля, че хората трябва да бъдат насърчавани да изглеждат като Кейт Мос; Мисля, че това е неразумно. Мисля, че нормалното човешко тяло трябва да бъде прославено. По същия начин, ако имате нужда от пръчка, за да се измиете, не сте здрави.
Антъни Бурдейн
Артистите не бива да се срещат с публиката. След падането на завесата, актьора е длъжен да изчезне, като с махане на вълшебна пръчка.
Едит Пиаф
Любовта е като близалката. Започваш да ближеш - сладко, а после - виж, остана една пръчка!
Мигел Анхел Астуриас
...имаше друго, по-жестоко раждане, когато от една се въплътиха две нации. Чужденец начерта магическа линия на карта и я нарече новата граница; стана река от кръв по земята. И овощните градини, полета, фабрики, предприятия, всички от грешната страна на тази линия, изчезнаха с махване на пръчката на бледия магьосник.
Рохинтън Мистри
Ясният фокус е магическата пръчка на ума. Той насочва вашата креативност в определена посока и канализира вашия опит зад нея. Навсякъде, където ясно се фокусирате, вие създавате.
Соня Чокет
Когато седнем да работим, ставаме като магнетизирана пръчка, която привлича железни стружки. Идеите идват. Прозренията се натрупват.
Стивън Пресфийлд
Повечето пръчки се хвърлят по дърво, пълно с плодове.
Ърл Дер Бигърс
Морковът и пръчката са преобладаващи и убедителни мотиватори. Но ако се отнасяте с хората като с магарета, те ще се представят като магарета.
Джон Уитмор
Жената става жена не тогава, когато физиологията размаха своята диригентска пръчка, а тогава, когато почувства съкрушителната си власт над мъжете.
Дина Рубина
Ти имаш силата. Ти сте вълшебната пръчка.
Лора Шлезинджър