Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Бедро"
Всяка изядена хапка остана в устата две минути, два часа в стомаха, и два месеца на бедрата...
Кристиан Диор
Бедрата ви са ябълкови дървета. Коленете ви са южният бриз.
Уилям Карлос Уилямс
Той не вижда нито гърдите ми, нито талията ми, нито бедрата ми. Той вижда само кошмара.
Лори Халсе Андерсен
Тя е момиче с голямо сърце и с бедра, които му съответстват.
Хени Янгмен
Поставяйки светлините на прожекторите върху женското дете и оформяйки го като идеал за красота, той обрича зрялата жена на невидимост. Всъщност съвременният западен мъж налага теориите на Имануел Кант от деветнадесети век: За да бъдат красиви, жените трябва да изглеждат детински и безмозъчни. Когато една жена изглежда зряла и самоотвержена или позволява на бедрата си да се разширят, тя е осъдена на грозна. Така стените на европейския харем разделят младата красота от грозната зрялост.
Фатима Мерниси
Миналата година, когато баба ми падна и си счупи бедрото, вече не можеше да си рисува ноктите на краката. Така че дядо ми започна да го прави вместо нея, дори след като той падна и си счупи бедрото. За мен това е любов.
Дейвид Еберсхоф
Той беше виждал пистолет само веднъж, по-малък на бедрото на онзи стар помощник, пистолет, който винаги е смятал, че е по-скоро за показ. Той натъпка шепа смъртоносни патрони в джоба си, мислейки как всеки може да сложи край на живота си и разбирайки защо подобни неща са забранени. Да убиеш човек трябва да е по-трудно, отколкото да размахаш тръба в тяхната посока. Трябва да отнеме достатъчно време, за да може съвестта да ви попречи.
Хю Хауи
Аз съм трепереща бъркотия от ханша до коляното. Има ужасна жега, разхлабеност във вътрешността ми, която ме кара да искам да пробия юмруци между бедрата си. Това е объркващо чувство - някъде между диария и секс - тази мъка е почти генитална.
Ан Енрайт
Връзката не е предназначена да бъде свързване в бедрото на двама емоционални инвалиди. Целта на една връзка не е двама непълни хора да станат едно, а по-скоро двама пълноценни души да се съединят заедно за по-голямата слава на Бог.
Мариам Уилямсън
Жената с тъмна коса, широки бедра и няколко излишни килограма винаги е била есенцията на красотата в Мароко.
Фатима Мерниси
Неделя, 14 април Това, което бихте могли да наречете звезден ден за нашия дом вчера: един инсулт, едно счупено бедро и едно почти задушаване с маслена бисквитка. Линейката дойде и си отиде три пъти за един следобед.
Хендрик Хрун
Тя докосна здравите гънки на кожата около врата, китките и бедрата на бебето, тъмните бръчки, плачещи за живот, направени в челото му, и си помисли как хората започват с бръчки и завършват с бръчки, врастват в кожата си и след това живеят, за да растат отново от него.
Шанън Хейл
Красотата на естественото придвижване, т.е. ходенето и градинарството, е, че те имат слабо въздействие. По-малко вероятно е да паднете и да счупите бедро. Настройването на живота ви, така че всеки ден да ви тласкат към обща физическа активност, е стратегия за целия ви живот от 10 до 100 години.
Дан Бютнер
Много жени трудно намират дълги, слаби секси крака. Една от причините е, че преди менопаузата повечето от нас съхраняват непропорционално количество мазнини в долната част на тялото, особено в ханша и бедрата.
Денис Остин
Силните рамене ще направят нещо повече от просто улесняване на ежедневните задачи. Развивайки мускулите на горната част на тялото, ще получите секси изглеждащи рамене и ще създадете силует "V", който прави бедрата и талията ви по-тънки.
Денис Остин
Движенията, които изграждат мощни мускули на сърцевината (корема, гърба, бедрата и таза), помагат за поддържането на гръбначния стълб, така че да стоите по-изправени. Те също така подобряват баланса ви, който започва да се влошава през 40-те години, когато тези стабилизиращи мускули отслабват.
Денис Остин
Силата на вътрешната част на бедрото е важна и то не само заради външния вид. Ако ви харесва - или винаги сте искали да опитате - пързаляне с кънки на лед или ролери, силните вътрешни бедра ще ви бъдат полезни.
Денис Остин
През по-голямата част от живота си напълнявах в бедрата, а не в корема. Но в средата на 40-те ми нещата започнаха да се променят.
Денис Остин
Що се отнася до облеклото ми... Е, чудесните спортни панталони и блузата, тип "бананова република", се бяха изпарили. На краката ми се появиха високи до бедрата кожени ботуши, съчетани с подходяща блуза с гол гръб и пола, с която никога не бих успяла да се наведа. Криле с шипове, рогца и камшик допълваха картината. ... Надявах се, че никоя от местните демонки никога няма да разбере за това. Те наистина бяха от доста висока класа. Извърнах се от присмиващото ми се огледало и се насочих към крайната си цел...
Ришел Мийд