Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Италианец"
Мечтата на всяка холивудска звезда е да е боготворена от американец, ухажвана от италианец, женена за англичанин, и с таен любовник французин.
Катрин Хепбърн
Фактите са, както всеки италианец ще признае, че Югът на практика е колония на индустриализирания Север.
Норман Луис
Аз се снимах анфас и приличах на тридесетгодишен италианец, готов да убие всеки, който каже думичка срещу майка му.
Джак Керуак
Италианецът не се занимава със секс, той просто много говори за него.
Марчело Мастрояни
Животът за италианците беше това, което беше, нито повече, нито по-малко, интермедия между храненията.
Абрахам Вергезе
Италианците от Юга живеят, точно както африканците, на хляб, потопен в зехтин.
Норман Луис
Казват, че италианците са шумни и жестикулират, но това е клевета, мечтана от англичаните.
Жан Жионо
Всеки италианец винаги е малко актьор, и да се бориш с това е напразно дело.
Анна Герман
Италианците са французи в добро настроение.
Жан Кокто
Аз бях дискриминиран расово от години като дете в Лийдс, защото бях италианец.
Марко Пиер Уайт
Това, че не сме италианци, не означава, че не можем да оценим Микеланджело, същото е и с кухнята.
Антъни Бурдейн
Италианците изглежда имат по-добро отношение към децата и храната е страхотна!
Антъни Бурдейн
Приличаше на типичен италианец, въпреки че беше най-малко типичният мъж, който някога съм виждала.
Бланка Липинска
Аз съм нещо като американец, нещо като италианец. Когато съм в Италия, се чувствам твърде американец, а когато съм в щатите, се чувствам твърде италианец.
Джена Еванс Уелч
Когато сме заедно, ставаме един цял италианец.
Джена Еванс Уелч
Най-любезната клевета, с която рутинно се сблъскват италианците, трябваше да се нарича ядящи чесън, но обичайните забележки бяха далеч по-грозни.
Диърдри Беър
В природата на италианците е да живеят живот с положителен тон и да празнуват поканите, които идват в живота. Италианската храна е толкова благоприятна за всичко това.
Лидия Матичио Бастианич
Италианците са много наясно какво ядат, как се хранят и как се хранят.
Лидия Матичио Бастианич
Има един афоризъм на Бисмарк, който казва: "Италианците искат нови територии?! Да не би да са загубили още една война?"
Андрей Пантев