Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Проектиране"
Проектирането е въпрос на концентрация. Влизате дълбоко в това, което искате да направите. Става въпрос за интензивни изследвания, наистина. Концентрацията е топла и интимна и подобна на огъня вътре в земята - интензивен, но не изкривен. Можете да отидете на място, наистина да го почувствате в сърцето си. Всъщност е красиво усещане.
Петер Зумтор
Мисля, че роклята, прическата и гримът са решаващите фактори при проектирането на привлекателна персона и дават шанс на човек да подобри най-добрите си физически характеристики.
Вивиан Уестууд
Наясно съм, че се възползвам от една прекрасна традиция в Обединеното кралство на проектиране и изработка.
Джони Айв
Може да се наложи да решим проблемите не чрез премахване на причината, а чрез проектиране на пътя напред, дори ако причината остава на място.
Едуард де Боно
Точно както хищните животни следват подобен общ дизайн и се държат по подобен начин, така и организациите, особено тези, които се конкурират помежду си, трябва да следват определени принципи на проектиране, за да успеят и да надделеят.
Робърт Шей
Езикът за мен разказва картините в съзнанието ми. Когато работя върху проектирането на оборудване за добитък, мога да тествам това оборудване в главата си като 3-D виртуална реалност. Всъщност, когато бях в колеж, мислех, че всички са в състояние да го направят.
Темпъл Грандин
Малка промяна в началото на процеса на проектиране определя напълно различен продукт в края.
Джони Айв
Проектирането и разработването на нещо важно е невероятно предизвикателство.
Джони Айв
Ако планирането на бюджета изисква събиране на информация от хора, които не винаги могат да имат стимула да разкрият тази информация, тогава принципите на проектирането на механизмите определено могат да бъдат от полза при такова планиране.
Ерик Маскин
Възприемането на добре проектирания свят и по този начин на продукта на дизайнера, и дори виждането на божественото провидение в ежедневните дела на живота, може да е продукт на мозъка, адаптиран към намирането на модели в природата.
Майкъл Шърмър
Антропоморфизмът е толкова интересна концепция. Това означава проектиране на човешки мисли и емоции върху животно. Което означава, че мислите и чувствата принадлежат само на хората. Разбира се, ако вярвате в еволюцията или ако вярвате в Библията, това не е така. Както еволюцията, така и Библията ни казват, че сме част от семейство.
Сай Монтгомъри
Всъщност има ужасно много математика, която отива в проектирането на железопътна линия, поддържането й в движение, като се гарантира, че всичко работи оптимално. Всеки път, когато имате нужда от нещо, за да бъдете оптимални, ще има малко математика.
Хана Фрай
Помислете, че процесът на проектиране включва първо генериране на алтернативи и след това тестване на тези алтернативи спрямо цял набор от изисквания и ограничения.
Хърбърт Саймън
Най-важната цел при проектирането на програмата е да се отдели променливата от константата.
Брус Екел
Основният проблем при проектирането на местен парк е проблемът с подхранването на разнообразна среда на парка, която може да го използва и поддържа.
Джейн Джейкъбс
Процесът на създаване на дизайн е свързан с проектиране и създаване на прототипи и изработка. Когато ги разделите, мисля, че крайният резултат страда.
Джони Айв
Дори в гимназията бях ясно наясно с тази забележителна традиция, която Обединеното кралство имаше за проектиране и производство.
Джони Айв
Ние се борим с правилните думи, за да опишем процеса на проектиране в Епъл. Но това е много свързано с проектиране, прототипиране и изработка.
Джони Айв
Теорията за проектирането на механизмите може да се разглежда като "инженерна" страна на икономическата теория.
Ерик Маскин