Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Поръчка"
Ако благодатта е толкова прекрасна, защо имаме такива трудности да я разпознаем и приемем? Може би това е, защото благодатта не е нежна или направена по поръчка. Често се прикрива като загуба или провал или нежелана промяна.
Катлийн Норис
Парите могат да купят необходимата полицейска поръчка. Справедливостта се продава на този, който предложи най-висока цена.
Рохинтън Мистри
Хората се раждат по социална поръчка от частната инициатива.
Станислав Йежи Лец
Някой там използва факта, че поръчките на фондовия пазар пристигат по различно време на различни борси, за да управляват поръчки от един пазар на друг.
Майкъл Луис
Включването на разходката в натоварения живот може да бъде предизвикателство, затова предлагам да ходите по-скоро с шофиране до работа или да изпълнявате поръчки толкова често, колкото можете - с други думи, мислете за ходене като за алтернативен транспорт.
Андрю Уейл
Получих полза от молитвата за другите; защото като направих поръчка на Бога за тях, аз получих нещо за себе си.
Самюел Ръдърфорд
В известен смисъл религиозният човек не трябва да има собствени реални възгледи и всъщност е самонадеяно от негова страна да има такива. По отношение на сексуално-любовните връзки, брака и семейните отношения, бизнеса, политиката и почти всичко останало, което е важно в живота му, той трябва да се опита да открие какво биха искали от него да прави неговият бог и неговият клир; и той трябва преди всичко да изпълнява техните поръчки.
Албърт Елис
Абсолютно е необходимо... за мен да има хора, които да мислят за мен, както и да изпълняват поръчки.
Джордж Вашингтон
Битието е желателно, защото е идентично с Красотата, а Красотата се обича, защото е Битие. Самите ние притежаваме Красотата, когато сме верни на собственото си същество; грозотата е в преминаването към друга поръчка; познавайки себе си, ние сме красиви; в самопознание ние сме грозни.
Плотин
Беден човек, но независим, изпълнява поръчки само за собствените си нужди; богат човек, но зависим - по поръчка на друг човек и дори няколко наведнъж.
Никола дьо Шамфор
Може ли един наемен убиец да бъде нормален човек? Разбира се, нормалните хора са способни да извършват жестоки и дори садистични действия, но не редовно, не по поръчка.
Ранулф Файнс
Поръчка. Трябва да намеря някаква поръчка. Ако Вселената няма такава или поне няма такава, която можем да различим, добре, тогава наша работа е да я дадем. Винаги съм вярвал в това.
Тад Уилямс
Не можете да вземете своята комисионна, докато не извършите продажбата; Не можете да извършите продажбата, докато не напишете поръчката; Не можете да напишете поръчката, докато нямате интервю; И не можете да имате интервю, докато не се обадите!
Франк Бетджър
Не умея да работя по поръчка, и не умея да работя конюнктурно. Работя само за себе си.
Александра Маринина
Приятелствата се свеждат до химията, а не до поръчките.
Карън Соун
Аз съм луда по четенето, но съвършено равнодушна към джаджите. Компютър използвам само за поръчка на книги и билети за концерти.
Кери Мълиган
Време е ние, майките, да имаме толкова целенасочени насоки за изграждане на богатство, колкото получаваме за свалянето на така нареченото бебешко тегло, намаляването на бръчките или спестяването на 10 долара за следващата ни групова поръчка на препарат за пране.
Кимбърли Палмър
Литературният успех от всякакъв траен вид се постига чрез отказ да се прави това, което издателите искат, отказват да пишат това, което иска обществото, отказват да приемат всеки популярен стандарт, отказват да напишат нещо по поръчка.
Лафкадио Хърн
И ливреите биват конфекция и по поръчка.
Станислав Йежи Лец
Присвояването на пари за държавната отбранителна поръчка трябва да се разглежда като пряк удар по националната сигурност и да се работи по тези факти толкова стриктно, колкото и по пресичането на финансирането на тероризма. Има случаи, когато след началото на работата цената се е увеличила единадесет пъти... Възлагам на Министерството на отбраната, Финансовия мониторинг да разработи система за стриктно проследяване на използването на всяка бюджетна рубла по държавната отбранителна поръчка.
Владимир Путин