Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Видео"
Средният тийнейджър днес прекарва около 35 часа седмично пред някакъв екран: iPod, филм, телевизия, видео. И много от тях са добри, но много от тях не са. И така, мисля, че имате тези пет часа на ден медии, които влизат в главата на вашето дете, което създава много хаос там.
Шон Кови
Толкова се запалих по технологиите. Хакването за мен беше като видео игра. Ставаше дума за получаване на трофеи. Просто продължавах и продължавах, въпреки всичките неприятности, в които се забърквах, защото бях закачен.
Кевин Митник
Получих огромен прилив на ендорфин, когато успях да разбия система, защото беше като видео игра.
Кевин Митник
Познавам видео платформата толкова, толкова, толкова добре. Знам перфектната смесица от това колко комедийно трябва да бъде едно парче, какъв трябва да бъде видеоклипът, как трябва да звучи песента, за да бъде успешна.
Лили Сингх
Светът е пълен с изпълнителни директори, които смятат, че само защото пишат бележка, или пишат писмо в годишен отчет, или изнасят малка видео реч, която се изпраща из компанията, те смятат, че това наистина ще засегне служителите.
Луис В. Герстнер
Имах чувството, че живея в някаква видео игра, а хората предопределяха всяко действие, което правех – очевидно като резултат от достъпа до лична информация.
Сиена Милър
Станете документалист на това, което правите. Започнете работен дневник: Запишете мислите си в тетрадка или ги говорете на аудиорекордер. Запазете лексикон. Направете много снимки на работата си на различни етапи от процеса. Снимайте видео как работите. Тук не става въпрос за правене на изкуство, а за просто да следите какво се случва около вас. Възползвайте се от всички евтини и лесни инструменти, с които разполагате – в наши дни повечето от нас носят напълно функционално мултимедийно студио в нашите смартфони.
Остин Клиън
Използвайте видео, за да обучите асистенти, ще се изненадате колко бързо се учат.
Андрю Мейн
Понякога си позволяваше да мечтае какво ще правят заедно: пикници, кратки почивки, четене на глас край огъня. Вместо това Стив основно се напива и играе видео игри.
Скот Хокинс
Ако правото на глас беше разширено до седемгодишни деца неговите политики определено биха отразявали "законните притеснения" на децата да имат "адекватен" и "равен" достъп до "свободни" пържени картофи, лимонада и видео.
Ханс-Херман Хопе
Образованието не е като видео, с начало и среда и край. Има начало, после продължава, докато не умреш. Ако те спре, си мъртъв, дори и да не го знаеш.
Чарлс Шефилд
Исках да направя някакъв вид видео за идеята, че потребителите на YouTube трябва да имат някакво разстройство на личността, нещо правилно, за да правят това, което правим. Да се поставяме пред камера през цялото време, да бъдем толкова отворени пред камера през цялото време, да имаме конвенции с нашето име в него. Трябва да има нещо.
Шейн Доусън
Мисля, че е страхотно, че хората гледат на мен като на един от създателите на онлайн видеото и един от пионерите на YouTube, защото работих много усилено, за да изградя публика и да създам съдържание, с което се гордея.
Шейн Доусън
По-голямата част от времето, да бъдеш е човек, е гадно. Само видео игрите правят живота поносим.
Ърнест Клайн
Бях ударен от вампир, индийско момиче и панда... Би трябвало да съм във видео игра.
Адам Рекс
Моята читателска аудитория изглежда са чувствителните хора, в по-голямата си част. След това има случайни фенове, които казват: "Аа, видео игри!"
Брайън Лий О'Мали
Никога не бих казала: "Ще направя тези неща във видео, за да бъда модел за подражание, така че хората да ме направят модел за подражание." Искам да бъда себе си.
Лили Сингх
Каквото и да издам, някой ще се обиди. Направих видео за 10 причини да се усмихна и има нехаресвания. Това трябва да е индикация, че ще има някои, които се обидят, независимо какво правите. Най-доброто, което можете да направите като артист или като някой, който изпълнява, е да следвате това, в което вярвате.
Лили Сингх
Когато качих първото си видео, просто търсех нещо, което да ме направи щастлива. Бях объркан за това, което правя в живота си и бях спечелил степен, която наистина не ми хареса. С това видео най-накрая правех нещо, което ме интересуваше. Така че това беше моят начин за самолечение.
Лили Сингх
Жената е принудена да работи, поради това, че "не стигат парите". А в резултат децата се лишават от своята майка. Заради нещо незначително ние губим смисъла и целта на създаването на семейство. Ние не свързваме двата края, защото искаме да имаме видео, телевизор, нова кола, множество украшения. Нас ни поглъща суетата и ние никак не можем да се спрем, ние искаме все повече и повече, а в резултат децата остават без внимание.
Паисий Светогорец