Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Блондинка"
Повечето жени нямат характер: те са или блондинки, или брюнетки; това е най-добрият способ да ги различаваме.
Александър Поуп
Джентълмените предпочитат блондинки, но се женят за брюнетки.
Анита Лус
Какво от това, че сега съм блондинка? Все още имам предишния си темперамент на брюнетка.
Джина Лолобриджида
В нашето време думата "блондинка" звучи почти комично.
Реймънд Чандлър
Наричат моята жена глупава блондинка, но това не е истина: тя не е блондинка.
Робърт Орбън
Сега разбрах, защо блондинките се ползват от голям успех. Те по-лесно се виждат в тъмното.
Робърт Орбън
Не че джентълмените в крайна сметка предпочитат блондинки - просто им изглеждат по-глупави.
Анита Лус
На болшинството от мъжете им харесват блондинките, брюнетките и боядисаните.
Генадий Малкин
Не мисля че е вярно, че блондинките се забавляват повече... Повярвайте ми, не е вярно!
Мила Кунис
На мен, както и на всеки друг, му ходят по нервите, когато през цялото време трябва да се демонстрират черти на характера, които при теб ги няма и никога не ги е имало. Всички мечтаят за режисьор, при който има въображение, за да се отърве от стандартите: "нервна блондинка" или "мрачна брюнетка".
Алън Рикман
Моят идеал винаги е била Мерилин Монро - красива блондинка с налята вулгарност.
Марчело Мастрояни
Бива си го да бъдеш блондинка: с такова ниско ниво на очакване е лесно да създадеш впечатление.
Памела Андерсън
Някога бях блондинка. Това беше много отдавна, и в тези времена да си блондинка не означаваше нищо. И главното, мислех тогава, че блондинките са по-дружелюбни. Сега не искам да бъда блондинка. Не защото, в обществото са сложили някакъв стереотип. Просто престанах да ги считам за дружелюбни.
Сигорни Уийвър
Мисля, че между блондинката и глупавият човек има голяма разлика. Глупавият човек малко знае и мълчи. А блондинката винаги намира смелост да попита.
Джесика Симпсън
Блондинките, както и белите мишки, се срещат само в клетките. На свобода не живеят дълго. Твърде забележими са.
Маргарет Атууд
Рядък е случаят, че брюнетка като мен да има социално предимство пред блондинка в Ню Йорк.
Плъм Сайкс
При блондинките не са с толкова лошо чувство за хумор.
Робин Райт
Очевидно има природен закон, който гласи, че големите мъже трябва да харесват малки пикантни блондинки с наивни муцунки на всяка възраст. Зуев спазваше закона.
Далия Трускиновска
Блондинка, заради която и епископ би издънил с шут витража в църквата. ... Всичко, каквото можеше да си пожелае един мъж..., тя го имаше.
Реймънд Чандлър
Блондинките са по-страстни от брюнетките.
Гюстав Флобер