Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Продуцент"
Аз съм много по-радикална във вярванията си отколкото продуцентите ме представят.
Изабела Роселини
Той имаше склонност да се появява, когато обядвахме и да забавлява всички ни. Той купи машина Енигма! Никога не съм работила с продуцент, който е по-известен от всички други, събрани заедно.
Сафрън Бъроуз
При продуцирането на филми има вътрешно напрежение между режисьора, парите и продуцента, и това го прави все по-честен и отговорен.
Кристин Вачон
В Холивуд работят най-добрите режисьори и продуценти. Мнозина от тях са потресаващо талантливи хора. Някои, разбира се, правят кино само за да изкарват пари, но има и такива, които се стараят заради изкуството!
Клайв Оуен
Конспирациите са многогодишен фаворит за телевизионните продуценти, защото винаги има възприемчива публика.
Майкъл Шърмър
Когато пиша филм, филмът се предава на продуцент и режисьор и аз тръгвам по своя весел път. С телевизията се очаква и от мен има договор да остана и всъщност да продуцирам това, което съм написал.
Марк Гугенхайм
Имам много голямо чело. Имам ясно изразен череп. Може би продуцентите смятат, че там има много неща.
Нийл Патрик Харис
Никога не пропускайте възможността да сразите продуцентите.
Хаяо Миядзаки
Почти винаги, когато съм по телевизията, продуцентите, които ми се обаждат, които преговарят какво ще кажем, е жена.
Хелън Фишер
Имам три живота: актриса, модел, продуцент. Понякога съм наясно, че има четвърти живот, който е малко пренебрегнат, който живея малко.
Елизабет Хърли
Смятам да бъда най-големият голфър в света, най-добрият продуцент на филми в Холивуд, най-големият пилот в света и най-богатият човек в света.
Хауърд Хюз
Обичам актьорското поприще, но режисурата е това, с което съм искал да се занимавам от десет години. Половин живот мечтах за това, да бъда режисьор и продуцент!
Бен Стилър
Аз съм безкрайно влюбен в киното и обожавам режисьорската работа. За мен е голяма привилегия и даже подарък да се занимавам с любими неща и да получавам одобрение от продуцентите и студия. Това е нещото, което винаги съм искал.
Бен Стилър
От гледна точка на продуцентите, най-лошото, което може да направи телевизията е да ви вдъхнови или предизвика. Заради тези две ужасни емоции вие можете да станете, да излезете от хола и да пропуснете близкият рекламен блок.
Райън Холидей
Създаването на запис е интимно преживяване. Добрият продуцент може да измъкне от вас неща, които вие самите не можете да измъкнете.
Роб Халфорд
Няма значение колко записи сте направили; винаги има ново изживяване, което можете да получите с нов продуцент.
Роб Халфорд
В O'Reilly начинът, по който мислим за нашия бизнес, е, че не сме издател; ние не сме продуцент на конференции; ние сме компания, която помага за промяната на света, като разпространява знанията на иноваторите.
Тим О'Райли
Всички продуценти ви насърчават, каквото и да е, да го направите повече. Ако имате шега, може ли да е по-смешно? Ако имате последователност от действия, може ли да бъде по-вълнуващо? Това е естеството да си продуцент.
Уолтър Хил
Аз се занимавах с живопис, защото това е независимо изкуство - между теб и платното няма нито продуцент, нито режисьор.
Джеймс Франко
Общо взето (продуцентът – бел.цит.) искаше да ни внуши, че от пишещия човек няма много нужда и след като не е послушен, може да бъде сменен моментално с друг. Един вид фигурата на режисьора е по-важна при правенето на телевизия от тази на сценариста. Какво да се прави – дерибейщина.
Калин Терзийски