Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Супер"
Безсмъртие... Това супер сила ли е?
Марк Уолбърг
Понякога актьорите могат да бъдат супер чувствителни!
Мат Лантър
Печеленето на пари е щастие. И това е страхотен стимул. Да правиш щастливи други хора е супер щастие.
Мухамад Юнус
Предимството на онлайн банкирането е, че можете да плащате сметки супер бързо и сметката ви автоматично се кредитира или дебитира за всеки депозит и плащане, което ви улеснява да останете в крак.
Сузи Орман
Ние искаме да създадем продукти, които позволяват на хората да се чувстват така, все едно те притежават супер сили.
Джак Дорси
Нашите филми оказват огромно влияние върху хората. Но в същото време никой не отива в киното, за да слуша лекции, така че ако имате интересна история и ако можете да я покажете като филм и посланията му са добри, той е като череша на тортата: това е супер хит. И ако получа такива филми, със сигурност ще искам да работя по тях.
Джухи Чавла
Скалата, правилно казано, не позволява измерването на интелигентността, тъй като интелектуалните качества не са супер използваеми и следователно не могат да бъдат измерени, тъй като се измерват линейни повърхности.
Алфред Бине
Ако ще направите филм за герой, който е супер злодей, е фантастично да имате основно чувство за съпричастност към този герой.
Крис Меледандри
Отчасти е толкова трудно да се измисли нещо оригинално, да се измисли герой в днешно време. Ако създадете авантюрист, пътуващ по света, той ще бъде сравнен с Индиана Джоунс. Ако създадете супер шпионин, той ще бъде сравнен с Джеймс Бонд.
Марк Гугенхайм
Сексуализацията е представянето на сексуалността, изпълнението на сексуалността. Момичетата са супер добри в това сега.
Пеги Оренщайн
Ако не друго, бих казал, че семейството ми беше предприемаческо - дядо ми и баща ми. Беше ни в кръвта. Но нямах този ментор, който да е супер успешен.
Тилман Фертита
Мисля, че екшън филмите като цяло се превръщат все повече и повече в голям спектакъл, дори оставяйки филми за супер герои, които ми се струват по-фантастична научна фантастика, отколкото екшън филмите.
Уолтър Хил
Звучи супер клиширано, но да останеш верен на себе си и това, което си, работи.
Шейн Доусън
Когато наистина се интересувам от нещо, се фокусирам супер върху него. И мога да прекарвам часове след часове, без да се уморявам да чета за това и все пак да ми е интересно да науча повече за него.
Грета Тунберг
Грозотата понякога може да бъде супер грозна, но и предупредителен знак за нещо долу.
Дейвид Брукс
Стремете се да се храните здравословно шест дни от седмицата и след това да се насладите на това, което наричам "супер развълнуване" на седмия ден. Помага ви да се наслаждавате и да не се чувствате толкова лишени, така че сте готови да се ангажирате отново със здравословното хранене през следващата седмица.
Денис Остин
Дъблин се превръщаше в Дисниленд със супер кръчми, чистилище, отворено до пет сутринта.
Джоузеф О'Конър
Семейството ми е много феминистично и смятат, че ислямът не е супер феминистка религия, за която знам, че хората могат да спорят. Но това е - така или иначе съм възпитана, така че би било странно за мен изведнъж просто да стана и да започна да нося забрадка.
Елиф Батуман
Всички тези приказки за супер оръжия и война с едно натискане на копчето са боклук. Единствената военна машина е човекът ... Винаги помнете, че човекът е единствената военна машина, която може да спечели войната ... Да имаш добро оборудване е хубаво нещо, но хората са по-важни. Помните ли Френската революция? Тази битка е била спечелена с метли, тояги и камъни – от група разярени жени.
Джордж Патън
В училище (да си учител) е супер. Купон безкрай. Ако успееш да се сдушиш с децата и им влезеш под кожата – нито минутка няма да ти е работа, ами купон и цяло приключение. Поне при мен беше така. Аз успях да се сприятеля с тях, това е най-добрият и успешен вариант.
Емил Чолаков