Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пилот"
Ако пилотът вярва в безсмъртието, то живота на пътниците е в опасност.
Гилбърт Кийт Честъртън
Така както искам пилоти в самолетите, с които летя, когато става въпрос за паричната политика, искам да мисля, че има някой със здрава преценка на контролите.
Мартин Фелдщайн
Ако не вярваш на пилота, не тръгвай.
Дензъл Уошингтън
Дядо ми беше инженер, който изобрети автоматичния пилот за самолети.
Темпъл Грандин
На 100 процента съм сигурен, че ще стана наистина добър пилот на хеликоптер.
Феликс Баумгартнер
Исках да бъда пилот. Обичах да летя и обичах цялата технология и оборудването и усещането за приключения, които идваха с него. Мисля, че това усещане все още прелива във всичко, което правя днес.
Греъм Браун
Гарсия се чудеше защо хората със стикери ИСУС на бронята винаги карат двадесет мили в час под ограничението. Ако Бог беше моят втори пилот, помисли си той, щях да направя сто и двадесет.
Карл Хайасън
Аз съм пилот на хеликоптер. Нещо, което понякога ми доставя удоволствие, е да взема хеликоптера си да се издигна високо, 2000 метра, 6000 фута, да отида там и да се почувствам като птица. В този момент се чувствам свободен.
Роберто Кавали
Аз съм пилот в своята собствена надпревара.
Златан Ибрахимович
Отдавна се научих да не се безпокоя за тези неща, които не мога да контролирам. Вие се безпокоите за това, че самолета сега ще падне? Вие какво, пилот ли сте?
Джон Малкович
Домашен готвач, който разчита твърде много на рецепта, е нещо като пилот, който чете ръководството за експлоатация на самолета, докато лети.
Алтън Браун
Смятам да бъда най-големият голфър в света, най-добрият продуцент на филми в Холивуд, най-големият пилот в света и най-богатият човек в света.
Хауърд Хюз
Всеки пилот може да опише механиката на летене. Какво може да направи за човешкия дух е неописуемо.
Бари Голдуотър
Животът на един пилот на самолет зависи от способността му да взема бързи решения на живот и на погибел. В края на засилването, преди излитането, пилотът прави проверка на системите, за да се увери, че самолетът е готов за полет. Всяка грешка при тази проверка и подготовка може да доведе до фатален край. Когато самолетът набира скорост, пилотът трябва да вземе второ бързо решение и то е дали самолетът е набрал достатъчно скорост да полети или клапаните на двигателя ще го накарат да остане на земята. Времето за вземане на това решение е по-малко от стотна от секундата. След като премине моментът на половината засилване, пилотът не може да промени решението си.
Джордж Патън
Задачата на медиатора е да помогне на страните да отворят трудни въпроси и да ги тласка напред в мирния процес. Ролята на медиатора съчетава ролята на корабен пилот, лекар консултант, акушерка и учител.
Марти Ахтисаари
Страхувам се, че хората ще си помислят, че преилюстрирах "Малкият принц", когато всъщност това беше по-скоро почит към него като отдаден пилот и човек, който вярваше в доброто на хората.
Петер Сис
Имам право на пилот чрез прибори Така че аз знам, как да снимам филми за авиокатастрофи.
Робърт Земекис
Когато бях на работа като редовен пилот, използвах неплатен отпуск, за да отида на турне с Iron Maiden. Имах късмет - пуснаха ме.
Брус Дикинсън
Дигифрения - как технологиите ни позволяват да сме на повече от едно място - и себе си - едновременно. Пилотите на дронове страдат повече от прегаряне от пилотите в реалния свят, тъй като се опитват да живеят в два свята - дома и бойното поле - едновременно. Всички ние сме претоварени, докато не се научим да правим разлика между потоци от данни (като Туитър), в които само може да се потопи, и съхранение на данни (като книги и имейли), които могат да бъдат напълно консумирани.
Дъглас Рушкоф
Истинско чудо е, че не останах парализиран за цял живот. Не можех да си представя да се занимавам с нещо друго. Аз не съм от типа хора, които се отдават изцяло на семейството и спокойствието. Реших да стана мениджър на пилоти. Тоест да помагам на свои сънародници да пробият в моторния спорт. Именно аз дадох начална скорост на Такума Сато. Аз съм като баща за него.
Агури Сузуки