Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хомосексуалист"
Берлускони е съден за съжителство с жени. Ако беше хомосексуалист, никой нямаше да го докосне.
Владимир Путин
Хомосексуалистите не са моногамни. Те искат да унищожат брачната институция. Това ще унищожи брака. Ще унищожи Земята.
Джеймз Добсън
Все още не съм светец. Аз съм алкохолик, наркоман, хомосексуалист и гений.
Труман Капоти
Знаете ли, хомосексуалистите са отдадени един на друг. И те имат свободата да се държат по начина, по който го правят, но не могат да бъдат семейство. Те не могат да бъдат женени. Искам да кажа, че почти всяка култура в историята на света е смятала, че бракът е между една жена и един мъж.
Джеймз Добсън
Не обвинявам хомосексуалистите, че са ядосани, когато хората казват, че са избрали да бъдат гей, защото не го правят.
Джеймз Добсън
,,Хубаво е, че има хомосексуалисти по света. Оставят ни по-красиви жени."
Диего Марадона
Нещо вътре в мен ми подсказва, че да си хомосексуалист вероятно е грешно.
Майло Янопулос
Хилари Клинтън се финансира от хора, които убиват хомосексуалисти.
Майло Янопулос
Проблемите със сексуалното представяне, като импотентност и фригидност, са 70 до 90 процента променливи. Но хомосексуалист, който иска да бъде хетеросексуален - това е почти неизменно. А транссексуален – да речем мъж, който вярва, че наистина е жена в мъжкото тяло – е напълно непроменен; ще трябва да промените тялото, за да се съобрази с психиката.
Мартин Селигман
Ако спешното отделение се смяташе за палиативно място за надежда, психиатрията беше домакин на всички деструктивни елементи на постсъветското общество: пиячи, проституиращи, работници мигранти, малтретирани съпруги, пъпчиви кожи, хомосексуалисти. Така наречената измет.
Олга Грязнова
За голямо огорчение на лекарите, тестостеронът не прави гей мъжете хетеросексуални. Щайнах, който кастрира хомосексуалисти и им имплантира нов комплект тестиси от хетеросексуални мъже, също се провали в това начинание.
Ранди Епстайн
Хомосексуалистите казват, че са за Бога. Сега на кого ще вярваме, на Бог или на перверзника?
Раусас Дж. Ръшдуни
Бог в Своя закон изисква смъртно наказание за хомосексуалисти.
Раусас Дж. Ръшдуни
Никога да не забравяме, Холокостът не е бил само срещу евреите. Най-вече беше срещу евреи, но също така и срещу хомосексуалисти, цигани и, да не забравяме, хора с увреждания.
Рут Уестхаймер
Двете най-драматични нови неща, с които се сблъскват хомосексуалистите в Африка, са, първо, християнският нео-евангелизъм, който често е внесен или вдъхновен от Съединените щати, и, второ, политическият ислям, моделиран по модела на Иран или Саудитска Арабия.
Фредерик Мартел
Преди години хомосексуалистите получиха специален статут в племето. Имаха силно лекарство. Мисля, че днес това е още по-вярно, въпреки че нашето племе е асимилирано в хомофобия. Имам предвид, че човек трябва да притежава магия, за да утвърди своята самоличност, без да се съобразява с всичките глупости, нали?
Шърман Алекси
...новината, че съм хомосексуалист, ги шокира много повече от факта, че са ме изнасилили; или - още по-лошо - убеждава, че едно нещо неизменно придружава другото, че аз самият съм виновен за случилото се.
Гарард Конли
Монасите, монахините, дългогодишните престъпници и ергени и постоянните хомосексуалисти са всички, в репродуктивен смисъл, отклонени. Обществото ги е отгледало, но те не са успели да върнат комплимента.
Дезмънд Морис
Толерантността е най-лошият рев от всички, включително толерантността към хомосексуалистите, феминистките и религиите, които не следват Христос.
Джош Макдауел
Ако всички хора с някаква следа от хомосексуална история или тези, които са били предимно хомосексуални, бяха елиминирани от днешното население, няма причина да се смята, че разпространението на хомосексуалисти в следващото поколение ще бъде значително намалено. Хомосексуализмът е значителна част от човешката сексуална активност от зората на историята, главно защото е израз на способности, които са основни в човешкото животно.
Алфред Кинси
Този Андрю Джъркинс (б.р.-Дженингс) е хомосексуалист.
Иван Славков