Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пакет"
Правенето на проучвания в мрежата е като използване на библиотека, събрана на парчета от плъхове за пакети и вандализирана всяка вечер.
Роджър Ебърт
Той е мъж. Забелязах, че понякога мозъците просто остават извън пакета.
Елоиза Джеймс
Не съм гений. Аз съм просто огромен пакет от опит.
Бъкминстър Фулър
Ако Америка е нация от закони, както провъзгласяваме, тогава нашите имиграционни закони са част от пакета.
Тед Нюджънт
Живите организми са създадени от химията. Ние сме огромни пакети с химикали.
Дейвид Крисчън
Самоконтрол: когато влезеш в супермаркет, за да купиш пакет мляко, и всичко, което купуваш, - е пакет мляко.
Робърт Орбън
Банковият пакет трябваше да бъде по-фокусиран върху подпомагането на малки и средни банки, върху подпомагането на собствениците на жилища. Мисля, че търговските споразумения са катастрофа.
Джоузеф Стиглиц
Това е странна усмивка, но тя стига до очите му и я бутилирах. И го сложих в пакета си с амуниции, който се пази точно до душата ми и духа на Джъстин и надеждата на Шивон и страстите на Тара. Защото, ако се събудя една сутрин и не мога да стана от леглото, ще имам нужда от всичко, което имам, за да се боря с тази болест, която може да спи вътре в мен.
Мелина Маркета
Вместо да хапвате пакет картофен чипс, придържайте се към пресни плодове и зеленчуци.
Мехмет Оз
Мнозина считат, че победата е заради диета. Но това е глупост. Аз ям всичко. Помня, как веднъж преди състезание изядох два пакета чипс и изпих чаша кола. И бях първи.
Оле Ейнар Бьорндален
Какво ненадеждно нещо е времето - когато искам да лети, часовете залепват за мен като лепило. И какво променливо нещо също. Времето е канап, който свързва живота ни в пакети от години и месеци. Или ластик, опънат според нашите желания. Времето може да бъде красивата панделка в косите на малко момиче. Или бръчките на лицето ви, които крадат младежкия ви цвят и косата ви. .... Но в крайна сметка времето е примка около врата, задушаваща бавно.
Рохинтън Мистри
Знаех, че в тези пакети има други пакети, а в тези - пак пакети, по-малки, а в тези трети - много малки пакети, а в тях - може би много повече пакети. Хората обичат пакети.
Тимоте дьо Фомбел
Добрите новини идват в големи пакети.
Хейзъл Гейнър
Обществените социални услуги, инфраструктурните политики и т.н. са жизненоважни. Но базовиият доход трябва да бъде част от пакет от реформи.
Гай Стендинг
За този пакет от предложения - тази цена, за друга цена - друг пакет.
Гевин Кенеди
Не пазете прекомерни количества от нищо. Онези стъклени вази, които идват от цветари. Онези пакети кетчуп, които се доставят с храна за изнасяне. Къща с двама възрастни вероятно не се нуждае от петнадесет несъответстващи сувенирни чаши за кафе.
Гретхен Рубин
Да я възприема не просто като пакет от стереотипи или като удобна и слабо свързана поредица от митове, а като цяла жена, чийто избор се събира и чиито решения имат смисъл.
Джон Гай
Концепциите в мозъка на хората са придобили свойството, което могат да превърнат заедно с други концепции в по-големи пакети и всеки такъв по-голям пакет може да се превърне в нова концепция сама по себе си. С други думи, понятията биха могли да се гнездят една в друга йерархично и такова влагане би могло да продължи до произволни степени.
Дъглас Хофстатър
Те се преструваха, че са подозрителни към определени лица, като ги задържаха, за да могат да преминат други, които имат скрит кокаин. Беше изгодно да си затваряме очите за пакетите, да играем за време с останалите. Наркотиците плащат повече от сплашването. И вдъхновяващият страх има своите удоволствия.
Карина Сайнс Борго
Тази кожа, тази коса, всичко това отвън. не съм аз. Това е просто моят пакет. Това е като обвивката около сладкото; не е самото сладко. Това, което всъщност сме, е всичко в пакета. Всички наши чувства. Всичките ни добри и лоши настроения. Всичките ни идеи, нашата интелигентност, нашата любов е това, което всъщност е човек.
Колин Котрил
Застъпниците на етикетирането на ГМО не търсят предупредителен етикет. Ние просто искаме фактическо, неосъждащо разкриване на гърба на пакета.
Майк Помпео