Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Блог"
Има момчета, от които бих искал да се уча, но те не биха били подходящи за мен, затова четох техните блогове и книги.
Райън Блеър
Ако създаването на обикновена колона живее на глас, тогава поддържането на ежедневен блог е живот в горната част на дробовете ви. Няколко месеца там пищях като банши.
Айлет Уолдман
Първото предположение на съпруга ми, че мислех за самоубийство, беше, когато той провери блога ми.
Айлет Уолдман
Склонен съм да подхождам към интервюта със същото чувство за предпазливост и сдържаност, както и към писането си. Тоест на практика няма. Когато ме попитаха какво направих от блогове като моя, блогове, написани от родители за техните деца, казах: "Блог като този е нарцисизъм в най-неприличния си разцвет".
Айлет Уолдман
Интернет се превърна в забележителен източник на икономически и социални иновации до голяма степен, защото е архетипна равнопоставеност, на която дори сайтове с малко или никакви пари зад себе си - блогове, да речем или Уикипедия - могат да станат влиятелни.
Джеймс Суровецки
Моят уебсайт, моето електронно списание, моят блог, моите книги, моите корпоративни семинари и моите обществени семинари създават способността на социалните медии да работят и всички изграждат репутация и класиране.
Джефри Гитомър
Няма да позволя на данните ми за продажбите да диктуват това, което казвам в блога, защото блогът е това, което искам да кажа.
Джон Скалзи
Повечето от нас все още не са разбрали факта, че всичко, което ангажираме с цифровото пространство - не само нашите публични блогове и излъчващи туитове, но всяко лично текстово съобщение, имейл и гласова поща вероятно ще бъдат съхранени и достъпни. Завинаги.
Дъглас Рушкоф
Научните блогове ме отегчават. Когато всички са експерти, никой не е експерт.
Ленард Съскинд
Задълбавам се в студени случаи, като ровя в интернет за някакви дигитални трохи, които властите може да са пренебрегнали, след което споделям теориите си с около 8000-те любители на мистериите, които посещават блога ми редовно.
Мишел Макнамара
Ако пишете публикация в блог, имате какво да кажете; не просто създавате думи и синоними. Бихме искали компютрите действително да възприемат това семантично значение.
Рей Кързуайл
Не чета литературни блогове. Преди ги четях, но беше огорчаващо, когато те говореха по един коварен начин за моите приятели.
Андрю Шон Гриър
Събуждам се в 10. Пия кафе и след това прекарвам половин час на компютъра, където чета вестници и прогресивни блогове. Трябва да се откъсна, или ще прекарам цял ден в четене.
Андрю Шон Гриър
Дигиталният носител вече не изпраща писмо до редактора. Той влиза в интернет и започва блог.
Рупърт Мърдок
Започнах блога си през 2002 г. Това беше преди Майспейс, преди Фейсбук. Това беше преди вестниците да разберат, че фалират. Това беше тогава, когато никой не вярваше на интернет писателите.
Такър Макс
Имам няколко истории, написани досега в този мит, още подредени, за да бъдат написани, и повествователна дъга, която се оформя между тях. Експериментирах с пускането на историите онлайн за дарения от Paypal, така че съществуващите в момента са достъпни чрез блога за безплатно изтегляне, но топката не продължи да се търкаля по отношение на постигането на целите, които си поставях.
Хал Дънкан
В един момент бях в блогове невероятно, в края на 90-те; и получавах милиони страници, защото бях един от хората, пишещи за уеб дизайн и винаги пишех за уеб дизайн.
Джефри Зелдман
Печатната дума ще се появи дълго след като много от нашите дигитални творения изчезнат, било защото книгите не изискват месечен хостинг, а блоговете и уебсайтовете изискват... или защото езиците и платформите, за които е публикувано определено дигитално творение, ще станат остарели.
Джефри Зелдман
Ади ми дава надежда, защото въпреки че животът й се разпадна, когато блогът на Саймън разкри най-голямата й грешка, тя събра нещата отново – по-добре от преди. Тя е по-силна, по-щастлива и много по-близка до сестра си. Ади е кралицата на вторите шансове и точно сега наистина се нуждая от напомнянето, че те съществуват.
Карън Макменъс
Харесва ми идеята уебсайт/блог да бъде катализатор за изтласкване на хората към света и най-много ми харесва, когато хората ми пишат, за да кажат, че техният свят изглеждаше, миришеше или се чувстваше малко по-различен поради нещо, което написах.
Кери Смит
Не пишете в блог това, което не притежавате.
Лиса Уилямс