Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Рокендрол"
Секс, наркотици и рокендрол. Махнете от тук наркотиците, и на вас ще ви остане повече време за останалите 2 думи.
Стивън Тайлър
Не съм много доволен от рокендрола. Определена рок музика е невдъхновяваща, сковаваща; кара те да се чувстваш като идиот.
Мануел Пуиг
Не искам да назовавам имена, но най-малкото, което мога да кажа за рокендрола, е, че съм подозрителен.
Мануел Пуиг
Когато рокендролът се прави с този плам, е близо до евангелие.
Пол Стенли
Ако наистина искате да ме дразните, попитайте ме кога ще се оттегля от рокендрола.
Брус Дикинсън
Рокендролът е действително народна музика. Въобще всичко което се прави често, от всички сили, отчаяно и здраво - всичко е народно.
Егор Летов
Рокендролът е най-бруталната, грозна, отчаяна и порочна форма на изразяване, която съм имал нещастието да чуя.
Франк Синатра
Рокендрол музиката – музиката на свободата – освобождава най-различни консервативни защитни механизми.
Салман Рушди
Базирахме външния вид на рокендрола от самото начало.
Вивиан Уестууд
Гордея се за това, че на моята душа стои клеймото на рокендрола.
Пол Маккартни
Често съм говорил, че метълът е аутсайдерът в рокендрол музиката.
Роб Халфорд
Спортът е като рокендрола. И двете са доминиращи културни сили, и двете говорят международен език, и двете са свързани с емоции.
Фил Найт
Хората все още мислят, че водя рокендрол начин на живот. Бях в кухнята си 100 часа седмично; Нямах време да го направя.
Марко Пиер Уайт
Рокендролът е най-откритата форма на изкуство, която е създало нашето поколение.
Пати Смит
Ние сме рокендрол група. Изпълняваме хеви метъл музика. И ние искаме да ви дадем страхотно време. По принцип всичко се свежда до това.
Роб Халфорд
Нещото с рокендрола и черното кожено мотоциклетско яке - това автоматично създава представа за това какво може да представлява този човек, за неговия музикален вкус или отношение.
Роб Халфорд
Не искам да съм драматург, искам да съм рокендрол звезда.
Сам Шепърд
Къде в Библията е написано, че рокендрола е зло? Също така, не сме се опитвали да предадем сатанински послания просто една линия се римува с друга!
Брайън Джонсън
Криминалната фантастика е новият рокендрол.
Кен Бруен
Рокендрола сам по себе си е отлична мотивация. Това е много хубав стил на живот: да пътешестваш, а на теб отвсякъде да ти се възхищават. Весела работа, не е ли така.
Леми Килмистър
Подкарвай колата и се старай да запазиш усмивката си. Пусни по радиото рокендрол и карай напред към всичкия живот на света с всичката храброст и всичката вяра, която откриваш в сърцето си. Бъди верен, бъди храбър, бори се! Останалото е Мрак.
Стивън Кинг