Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Копеле"
Опитах се да удавя мъката си, но тези копелета са се научиха да плуват.
Фрида Кало
По протежението на цялата ми кариера, аз убивах персонажи; дали е възможно аз да съм само кръвожадно копеле, не знам, но когато мой персонаж е в опасност, аз искам да се боя обръщайки страницата, а за това е нужно да показвам в самото начало, че играя сериозно.
Джордж Р. Р. Мартин
Големият проблем с тъпите копелета е в това, че са твърде тъпи, за да могат да повярват, че съществува възможност да си умен.
Кърт Вонегът
Надживях копелетата.
Хърбърт Хувър
Да правя филми, а не деца, е моят девиз. По дяволите с малките сопливи копелета, искам да се забавлявам.
Куентин Тарантино
Иска ми се хората да не са толкова настроени да бъдат себе си, когато това означава да бъдат копеле.
Робъртсън Дейвис
Запишете всичко още сега, направете филм, намерете свидетели - защото след време, някъде по пътя на историята, някое копеле ще каже, че всичко това въобще не се е случвало.
Дуайт Айзенхауер
Повечето от политиците, уви, не са копелета по рождение, а по призвание.
Катрин Уайтхорн
Виждам, че някои ваши колеги прокарват теорията, че г-н Скрипал е едва ли не правозащитник. Той е просто шпионин. Предател на Родината. Има такова нещо - предател на родината. Ето го и един от тях. Представете си: изведнъж имате човек, който предава страната си. Как ще реагирате на него? Някой представител на която и да е държава да седи тук? Той е просто копеле, това е всичко.
Владимир Путин
Покажете ми човек, който няма минало и ще ви покажа скучно копеле.
Мариан Кийс
Човешките жени от векове шамарят мъжете, защото са копелета. Правехте това, което идва естествено.
Налини Синг
Едно момиче, което плахо и не особено успешно се опитах да ухажвам, каза, че красивите мъже са или редки копелета, или унищожени, прословути парцали.
Олег Рой
Всички сме чудовища и копелета и всички сме красиви.
Рейчъл Хартман
Копеле. Тя не ми оставя избор. Сега трябва да разбия самочувствието й, да спя с нея и да открадна ризата.
Такър Макс
Кукла. Трябва да хвана тази кукла за краката и да избия пълнежа от нея, като викам, по дяволите, по дяволите, по дяволите. Опитвам се, но се оказа, че куклата е направена от индустриален материал. Нарекох го Наука, копеле.
Уайки Уанг
Да, макар да ходя в долината на смъртта, няма да се боя от зло, защото съм най-злото копеле в тази долина.
Алекс Гарланд
Ползата от това, че сте грубо копеле, е да поискате милост към душата си и да летите към Господ.
Джордж Макдоналд Фрейзър
О, Боже, прости ми омразните мисли, защото ги обичам, тези брутални, обезоръжаващи копелета, обичам ги...
Е. Р. Брейтуейт
Не че някой е приковал бебето до стената, но може да си припомните моментите, когато сте искали да откъснете главата на собственото си дете, защото копелето не е млъкнало.
Лиза Рогак
Потискащи копелета, мислят, че притежават мястото. Казах им, че кармата ще им нарита задниците...
Лори Халсе Андерсен
Мнозина ме смятат за копеле!
Робърт Макнамара