Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Церемония"
В сватбената церемония участват два пръстена: единият се поставя върху пръста на булката, а другият се поставя на носа на младоженеца.
Робърт Орбън
Баща ми беше запазил емоционална привързаност към церемонията на родителския си дом, без да му позволи да повлияе на интелектуалната му свобода.
Франц Боас
Бях много трогнат да видя тази огромна тълпа, която присъстваше на церемонията в центъра на града.
Херман Майер
Ако искаме да се дава "Оскар" за истински добрите филми, ние трябва да въведем десетгодишна мауза между церемониите.
Мат Деймън
Първата част от брака ни беше много щастлива. Но когато се връщахме от сватбената церемония...
Хени Янгмен
Произхождам от много известна линия разводи. Обичаме да се развеждаме в семейството си. Майка ми и баща ми са били женени четири пъти всеки - осем церемонии с най-добри намерения.
Джошуа Ферис
Човечеството се е отдалечило от сърцето на света към логиката на ума и тяхната вяра е в химия, физика и математика. Науката им е доказала, че цялата тази древна вяра в церемонията е просто невежество.
Друнвало Мелхизедек
Малцина мениджъри отделят време за церемонии - за случаите, когато се определя и затвърждава идентичността на групата. А когато се провеждат церемонии, то това става по един скучен, безинтересен и формален начин. ... Възприемайте церемониите като възможност да изтъкнете себе си като лидер. Ако е необходимо създайте подходящи случаи за това.
Алън Акселрод
Един много ефективен начин да наложите лидерството си е като председателствате церемонии и чествания. Създавайте от време на време специални събития и винаги поздравявайте подчинените и колегите си на важни празници.
Алън Акселрод
Не правя социални събития, не правя церемонии за награждаване, не правя благотворителни вечери. Живея живота си под радара.
Марко Пиер Уайт
Никога няма да ме видите на церемонии по награждаване.
Марко Пиер Уайт
Истинската любов не е запазена за сватби и церемонии. Това е от сърцето. Това е всичко, което трябва да бъде. Всичко, което някога е.
Ридли Пиърсън
Ако има такова нещо като брак, то се случва много преди церемонията: в кола на път за летището; или когато сивата спалня се изпълва със зазоряване, единият любовник наблюдава другия; или докато двама непознати стоят заедно под дъжда без автобус в полезрението, с ръце, натежали с пазарски чанти. Тогава не знаете. Но по-късно осъзнаваш - това беше моментът. И винаги без думи.
Саймън ван Буй
Най-доброто ежедневно правило е да използвате всичко, което е под ръка, без излишни церемонии.
Сей Шонагон
В Уика ритуалите са церемонии, които празнуват и укрепват връзките ни с Богинята, Богът и Земята.
Скот Кънингам
Приближете се към бога не с обреди и церемонии, а с вътрешни чувства. Небесата - това не е място и не е и време.
Флорънс Найтингейл
Първоначално церемониите са били предназначени да дават външна проява ставащото вътре, но там, където отсъства способност за вътрешни действия, церемониите няма да са полезни, освен че ще привлекат зли духове, които наистина ще се смеят на вашата глупост.
Франц Хартман
Статуетките на церемониите за мен не са желани трофеи, за мен са способ за конкуренция с другите.
Катрина Каиф
Идва ми до гуша от прищевките на звездите. Когато видят новата ми колекция, всичките охкат и ахкат колко е фантастична. А с наближаването на церемонията за оскарите, изведнъж се оказва, че това било дълго, онова пък било прекалено късо... И всички корекции трябва да се правят в последния момент.
Джорджо Армани
Военният опит е доказал, че церемониите като например формалните караули и зарята много допринасят, а в някои случаи са и много важни за подготовката на хората за сражение и им показват перфектната дисциплина, добрият външен вид и желанието, без които никоя битка не може да бъде спечелена.
Джордж Патън
Не искам да съм част от това (номинациите и церемониите по награждаването – бел.цит.). Не вярвам в него. Като морков е – най-лошият морков, който съм ял през целия си живот. Не искам този морков. Тотално субективно е и само настройва хората едни срещу други... Това е най-глупавото нещо на света.
Хоакин Финикс