Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Почистване"
Светът е огромен фермерски двор, който изобщо не е толкова лесен за почистване, както конюшните на Авгий, защото докато се помещава, биковете остават в него и натрупват нови купища оборски тор.
Хайнрих Хайне
Отнасяйте се към промените като почистване на дом. В началото едно, след това друго, и накрая гледаш - всичко блести.
Луиз Хей
Чудовищата не умират, те просто се разпръскват, превръщайки се в дим и прах, което позволява на героите да спестят време за почистване след битки.
Рик Риърдън
Имигрантите правят повече от това да ни помагат да печелим войните си или да създаваме магазини за почистване или етнически ресторанти.
Стивън Амброуз
Бебешките кърпички са чудесни за всичко! За изтриване на дупетата на бебетата, като средство за премахване на грим за очи, за избърсване на плота, за почистване на ръцете ми на летището, точно всичко.
Бетани Франкел
Той не беше свикнал с миризмата на драконов дъх, което най-добре се описва като комбинация от вонята на горяща гума и вонята на стари чорапи, с оттенъци на клетка за хамстери, нуждаеща се от почистване.
Анджи Сейдж
Не живея живота си като писателка. Аз съм майка, афроамериканка и правя всичко, което правят всички останали - готвене и малко почистване.
Тери Макмилан
В един момент щях да започна бизнес по почистване, защото наистина съм добра в почистването на къщите.
Брит Робърсън
Не позволявайте на съвършеното да бъде враг на доброто. Спуснете летвата. Всъщност прекарването на десет минути в разчистване на един рафт е по-добро от фантазията за прекарване на уикенд в почистване на мазето.
Гретхен Рубин
Катарзисът е за едновременно почистване и изцеление - лечебни спомени и нагласи, изцеление на духа и сърцето.
Дезмънд Туту
Целта на почистването не е просто да почистите, а да почувствате щастие, живеейки в тази среда.
Мари Кондо
Изглежда, че като култура фетишизираме "почистването". Но знам, че има място за "големи" кратки, ожесточени романи и "големи" солидни романи.
Мег Уолицър
Понякога се подлудяваме с това как нашите книги ще бъдат "видени", когато всъщност вече знаем за какво става въпрос и къде са нашите мания. Ако можем да превърнем тези обсесии във художествена литература, тогава има приличен шанс те да бъдат "достойни за художествена литература", както вие го наричате. Идеята за "почистването на идеи" е сложна.
Мег Уолицър
Получавам хиляди молби за наставничество, но те не предлагат нищо в замяна, като подаване, почистване на дома ми или нещо подобно. Твърде често това е "моля, наставлявайте ме, имам нужда от шанс." Но те не предлагат нищо в замяна.
Райън Блеър
Както всеки успешен родител се учи, един от начините за насърчаване на доброто поведение, от почистване на стаята до миене на зъби, е да го направи забавно. Не е изненадващо, че същия принцип важи и за възрастните. Възрастните също обичат да се забавляват.
Ричард Талер
- Датчаните не смятат, че пазаруването носи щастие, - обясни ми Кристиан. - Голяма кола в Дания означава само, че нейният собственик ще трябва да плаща повече данъци. И почистването на просторна къща ще отнеме повече време.
Хелън Ръсел
Всеки робот, достатъчно интелигентен за почистване на съдове, е твърде интелигентен, за да чисти съдовете.
Дейвид Зиндел
Приемаме за даденост, че трябва да вземем душ, да почистим къщата си и да изперем дрехите си. И все пак умът и неговите мисли се нуждаят от почистване и подреждане толкова, колкото и телата ни. Макар че малцина от нас биха помислили да вечерят на вчерашните мръсни чинии, ние не мислим нищо за решаването на проблемите ни с вчерашните претрупани умове... Целта на всяка техника за медитация е да се премести извън нормалното съдържание на нашето съзнание, да освободи ума си от него обичайно бърборене и концентрирайте вниманието си с цел да изпитате по-високо състояние.
Енодиа Джудит
Бях сигурна, че искам да порасна или да стана ветеринарен лекар, или писателка. Всъщност работех за ветеринар по време на гимназията, правейки всичко - от почистване на клетките до подпомагане при операция.
Катрин Апългейт
Почистването на корема никога не пречи.
Лазар Лагин
Нито един човек, който знае да чете, не се е справял успешно с почистването на таванско помещение.
Ан Ландърс