Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Татуировка"
Покажете ми човек с татуировка и аз ще ви покажа човек с интересно минало.
Джек Лондон
Моето тяло е моят дневник. А моите татуировки - личната ми история.
Джони Деп
Хората, които не ме харесват, говорят, че аз съм боклук, тъй като имам татуировки. Аз мисля, че това безумие, понеже е 2008, а не 1950 година. Татуировките не са само при моряците. Това е форма на изкуство, която аз намирам за прекрасна. Аз ги обичам.
Меган Фокс
Татуировките са като знак на времето. Те напомнят за някой период от живота...
Виле Вало
Моите татуировки са като запис на живота ми. Понякога вие не се чувствате комфортно в собствената си кожа, и затова я покривате с рисунки.
Франк Айеро
Да родиш дете е, като да направиш татуировка на челото: за да се решиш на това, трябва съвършено точно да знаеш, че го искаш.
Елизабет Гилбърт
Добрата музика е като татуировка, нанесена направо на мозъка. След като си я слушал, вече не можеш да се отървеш от нея.
Карлос Сантана
Ако си направя татуировка, тя би била думата "Мама".
Уди Алън
Бях развълнуван от получаването на първата ми татуировка, но бях само на дванайсет, така че трябваше да я скрия от майка си.
Марк Уолбърг
Чакам да остарея - мисля, че старите момчета с татуировки изглеждат добре.
Райън Гослинг
Сякаш мъжете, които си правят племенни татуировки, се опитват да сигнализират, че са опасни, че трябва да бъдат уважавани и че са могъщи.
Хелън Фишер
Всеки път, когато решите да не криете татуировката си, вие ограничавате социалната си сфера, защото те не са популярни в големия бизнес.
Хелън Фишер
Казвам ви, прекрасният свят всъщност може да изглежда доста смущаващ, когато се мръщи. Представете си снежнобял лебед със страховита татуировка, държаща верижен трион. Просто няма начин наистина да се подготвите за това.
Джим Бентън
Някак съм склонна да отъждествявам татуировките със затворници, пънкари или хора с високо ниво на самочувствие. Не е задължително да имам характер, покрит с татуировки.
Лена Дънам
Понякога искам да направя книга за всяка татуировка, която исках да направя, преди да се татуирам, защото имаше толкова много ужасни идеи и концепции.
Лена Дънам
Не мога да направя песен за конкретен човек или демографски. Ако обичам, ще я направя. Трябва да го изпълнявам до края на живота си. Песен е като татуировка - никога не можеш да се измъкнеш от нея.
Риана
Татуировките никога не са твърде много.
Ейми Уайнхаус
Това беше място, където татуировките са повече от зъбите.
Харлан Коубън
Преди появата на съвременната медицина, татуирането не само беше болезнено, но и опасно поради риска от инфекция; Така човек, който има татуировки, веднага демонстрира двете си сили: устойчивост към болести и способност да издържа на болка.
Джаред Даймънд
Моята татуировка H2O просто ми напомня за това, че трябва да се пие повече вода. В света за мен няма по-важен символ или фраза. Трябва по-често да се пие. В протежение на целият живот. Винаги. Това е много практична татуировка.
Дженифър Лорънс
Провалът е просто синина, не постоянна татуировка.
Джон Синклер