Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Завръщане"
Не пренебрегвам факта, че появата на тези нови, свободни нации в европейската политическа общност не само чества завръщането на блудния син, но и създава нови източници на търкания тук и там.
Карл Ялмар Брантинг
Никога не можете да посетите едно и също място два пъти. Всеки път това е различна история. Със самия акт на завръщането ви заличавате онова, което е било преди.
Маурийн Джонсън
Четенето е най-добрата възвръщаемост на инвестицията. Трябва да изживеете целия си живот, за да познаете един живот. Но с четенето можете да познаете хиляди животи на хората почти без разходи. Какво страхотно завръщане!
Джеймс Алтъчър
Завръщането е нещото, което ви позволява да видите как са свързани всички точки в живота ви, как едно решение ви води друго, как един обрат на съдбата, добър или лош, ви отвежда до врата, която по-късно ви отвежда до друга врата, което подпомогнато от няколко отклонения - дълги коридори и непредвидени стълбища - в крайна сметка ви поставя на мястото, което сте сега.
Ан Патчет
Мисля, че 2017 г. ще бъде годината на голямото завръщане на националната държава, контрола върху границите и валутите.
Марин Льо Пен
Имах дълготрайна любовна връзка с ароматите от Япония и забързаните търговци на улици в Ню Йорк. И, разбира се, завръщането на промяната на живота в Етиопия оказа огромно влияние върху живота ми в храната.
Маркус Самуелсон
Вкъщи съм, в безопасност и съм изпълнен с комфорта да бъда някъде, където вече съм бил. Шумът от завръщането у дома е брутално приятен и всеки ме кара да се чувствам като шампион. И всичко, което трябваше да направя, беше да стоя настрана достатъчно дълго.
Мигел Сихуко
Чувството вече не е същото, когато се появи втори път. Умира чрез осъзнаването на своето завръщане. Уморяваме се и се изтощаваме от чувствата си, когато се появяват твърде често и продължават твърде дълго.
Паскал Мерсие
Любопитно е, че Църквата се е превърнала в най-стисната точно по времето в историята, когато Бог е осигурявал най-щедро. Говори се много за края на века и изглежда много хора вярват, че Христос ще се завърне през живота им. Но защо очакването на завръщането на Христос не е повлияло радикално на нашето даване? Защо хората, които вярват в скорошното завръщане на Христос, толкова бързо изграждат свои собствени финансови империи - които пророчеството ни казва, че ще загинат - и толкова бавно изграждат Божието царство?
Ранди Алкорн
В бизнес света се справях доста добре, но не бях щастлива. Пристъп на ишиас ме постави легнал по гръб. Всичко, което можех да правя, беше да чета, да слушам историите на майка ми за Сандовали и да мечтая: завръщане към себе си. Писателската ми кариера беше започнала.
Сандра Сиснерос
Изглежда и двамата разбираха, че да го опишат е извън силите им, благодарността, която се разпространява в тялото ви, когато товарът бъде вдигнат, и чувството за завръщане у дома, което следва, когато внезапно си спомните какво е чувството да бъдеш себе си.
Том Перота
Копнежът за "завръщането на деня", което болните толкова постоянно изтъкват, обикновено не е нищо друго, освен желанието за светлина.
Флорънс Найтингейл
Връщането към обичайното всъщност много прилича на завръщане у дома от много дълго пътуване.
Гай Гавриел Кай
Самотата не е свързана със себе си. Това е добре, правилно и добро, желано в много отношения. Самотата е да намерите място за кацане или не и да знаете, че каквото и да правите, можете да се върнете там. Обратното на самотата не е компания, а завръщане. Място за връщане.
Джанет Уинтерсън
Това, което вълнува в самотата, е вътрешният глас, който ви казва, че трябва да се съчетаете с някого, че самотата е грешка. Вътрешният глас не се интересува кого намирате. Просто продължава да ви досажда, измъчва ви - ако случайно сте аз - първо с кралиците на завръщане у дома, след това със съседските момичета и накрая с всеки, който може да се радва да ви види от време на време на масата за вечеря и понякога в леглото . Вдигаш поглед от четенето на вестника и разбираш, че никой не те обича и никой не гори за теб.
Чарлз Бакстър
Законът на Любовта се основава на изобилието; ние сме изцяло изпълнени с Любов през цялото време, а запасите ни винаги са пълни и текат. Когато ние даваме своята Любов безусловно на другите без очаквания за завръщане, Любовта в нас се разширява, разширява и се присъединява. Така че, отдавайки нашата Любов, ние увеличаваме Любовта в себе си и всички печелят.
Джералд Джамполски
Не знам дали има твърде много други трилогии с истории, които продължават да пленяват публика като "Завръщане в бъдещето".
Кристофър Лойд
Филмът, в който се забавлявах най-много, беше "Завръщане в бъдещето III". Имаше конна езда и цялата тази работа, цялата тази подготовка, беше доста изживяване.
Кристофър Лойд
На Шумахер се плаща 21 милиона долара за година (след повторното му завръщане), но за да стартира българин във Формула-1, той трябва да плаща на отбора Х.
Ричард Груев
"От момента, в който Дел Пиеро се завърна, ние сме най-подсиления отбор." (За завръщането в игра на Дел Пиеро след продължително лечение от тежка контузия)
Алесандро Дел Пиеро
Той (храмът) приел всички архиви, създадени от жреците от самото начало до онзи период, когато ще дойде промяна на земното положение и завръщането на Великия Посветен (Исус) в тази и други земи за изпълнение на описаните там пророчества...
Едгар Кейси
"Отдалеч бе трудно да осъзнаем какво сме постигнали. Знаехме, че в България се радват на нашите успехи, но не сме очаквали такава еуфория. Щастливи сме, че зарадвахме хората, които бяха зажаднели за подобни успехи." - при посрещането на Аерогара София след завръщането на отбора ни с бронзови медали от Световното първенство по волейбол в Япония.
Мартин Стоев