Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Лос"
Аз съм много близко до насилието, когато ми кажат, че човек е единственото същество, което умее да се усмихва. Аз съм виждал, как се усмихват птици. И нека за градският човек това да прозвучи странно, но такава скромна усмивка, както при лоса, аз въобще не съм срещал.
Аки Каурисмеки
Всеки път, когато погледнете къща в Лос Анджелис, агентът за недвижими имоти ще ви каже, че някога е живял някой известен там. Винаги ми се струваше без значение: Дали имотът придобива стойност само защото Алфред Хичкок закусваше там?
Клер Лазебник
Никога през живота си не съм ходил така и наистина го забелязах едва когато се върнах в Лос Анджелис и след това в Берлин. На тези места е много по-добре, няма бедност като в Куба, но всички се оплакват от нещата.
Вим Вендерс
Не мога да живея в Лос Анджелис. В този град има място само за съвършени жени, Гледаш на тях и си мислиш: "Аз също искам да бъда съвършена!" Но това не е за мен: на всички е известно, че Кийра Найтли е най-ленивата крава на света.
Кийра Найтли
Парис Хилтън беше на наш концерт в Лос Анджелис, но си отиде, след първата песен. Ако ние сме вбесили Парис Хилтън, то значи ние правим нещо полезно.
Матю Белами
Най-странният запис в моята колекция еплочата "Най-доброто от Марсел Марско", пусната през седемдесетте от една една кантора от Лос Анджелис. Там има четиресет минути тишина, а след това аплодисменти. Той се е продавал превъзходно, и, естествео, аз си го купих. Обичам да го пускам, когато ми идват гости, и безумно ме дразни когато някой започне да говори, докато го слушаме.
Том Уейтс
На улиците на Лос Анджелис хората се боят да се слеят с тълпата.
Брет Ийстън Елис
В Лос Анджелис успехът се измерва с височината на стените около вашия дом и размера на този дом. Според мен това е просто жалко.
Алън Рикман
Всеки в Лос Анжелис е много позитивен и оптимистично настроен, докато Лондон може да бъде доста нещастен понякога.
Сиена Милър
Има много прекъсвания, когато пълните колата си с бензин, шофирате за работа, сте заседнали в трафика - това е Лос Анджелис и голяма част от него е начин на живот с кола.
Марк Гугенхайм
Елк не е бил виждан в Швейцария от много години. В интерес на научната точност, моля, изтрийте идеята за лосове от ума си. Ако трябва, помислете за козирогите, свиреп и пъргав тип коза с големи спираловидни рога. Мармотите също ще се справят в крачка, но в никакъв случай не трябва да мислите за лосове. Не. Елк. Безлосните сред вас вече могат да продължат.
Мерироуз Ууд
За мен Джони Деп е рядка сродна душа със същата чувствителност, която е избягала от звяра. Той вероятно е един от малкото хора, които са оцелели в Лос Анджелис като човешко същество.
Ник Тошес
Беше хубаво да си непознат в Лос Анджелис. Беше лошо да си непознат в Лос Анджелис в компанията на друг непознат в шумна риза.
Рейчъл Къшнър
Не бяха далеч от дома, но това беше Лос Анджелис. Бихте могли да изминете цял живот за единадесет мили.
Брит Бенет
В Лос Анджелис виждам хора, които винаги са в колите си и винаги карат. Насърчавам ги да ходят повече - ходете до пощата, ходете на обяд. Дори да е на 10 минути пеша, това е толкова добре за вас.
Денис Остин
Не можете да бъдете актьор в малък град - трябва да отидете в Ню Йорк или Лос Анджелис.
Джак Уайт
Мечтите могат да се сбъднат там [Лос Анджелис] по начини, невъзможни никъде другаде, и те също могат да бъдат унищожени.
Джеймс Фрей
Лос Анджелис е като по-голямата, по-грозна сестра на Сан Диего, която има херпес.
Джъстин Халпърн
Папараците са толкова много. В Лос Анджелис са цяло бедствие.
Ева Мендес
Така се появи "Един глас ми говори за вас”, която имаше невероятен успех. В България книгата излезе през 1999. Американска журналистка от италиански произход ме покани в САЩ. Там гостувах в телевизии в Лос Анджелис, Ню Йорк, Атланта. Появих се и в шоуто на Лари Кинг. Той ме пита за себе си и му обясних, че на 15-години са го ранили с куршум в рамото. Оказа се, че тази история никой освен него не я е знаел до момента.
Теодора Стефанова
В ранните дни, когато свирихме по клубовете в Лос Анджелис никой не разбираше що за група сме. Всички си казваха: «О, някаква проклета пънк група» и хвърляха столове по нас.
Джеймс Хетфийлд
Идеите ми идват като просто си вървя по улиците и от време на време гледам стените около мен, особено в Лос Анджелис. Мисля, че Лос Анджелис е най-визуалното място на света. Правя това още от началото на 50-те, а и особено наскоро – в последните две години. Може би накрая ще науча хората да се вглеждат малко по-настоятелно в живота си, да успяват да отделят красивото от грозното в ежедневието.
Денис Хопър