Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Репортер"
През 50-те и 60-те години журналистиката не беше професия. Това не беше нещо, за което сте ходили в колеж - наистина беше по-скоро занаят. Имаше много момчета, които идваха да работят във вестници на копирното бюро или разносвачи, а след това по някакъв начин ставаха репортери и се учеха в работата.
Мат Таиби
Десните медии и политиците търсят всяка възможност да бъдат критични към репортерите, които са тук. Някои репортери правят преценки, но това не е моят стил. Представям и двете страни и докладвам какво виждам със собствените си очи.
Питър Арнет
Ние знаем нещо за милиардерското потребление, но е трудно да се измери част от него. Някои милиардери консумират политици, други консумират репортери, а някои консумират учени.
Тома Пикети
Способността на репортера да запазва връзката на поверителност често му позволява да научи скритите или тайни аспекти на управлението.
Боб Удуърд
Много хора имат репутацията си на репортери и анализатори, защото те са по телевизията и се борят с конвенционалната мъдрост. Много от тези хора никога не са съобщавали история.
Боб Удуърд
Когато бях обучен за журналист, като репортер за расови отношения в Нашвил, отразяващ края на движението за граждански права, ни беше строго забранено да използваме местоимението от първо лице. Около него имаше някакъв електрически заряд. Да изляза от скривалище и да използвам думата "аз" ме плашеше много.
Лорънс Райт
Репортери - единствената порода хора, които могат да ви изядат жив.
Мел Гибсън
Старайте се да избягвате репортерите.
Джак Никълсън
В крайна сметка все още има една функция на журналистиката, която не може да бъде компютъризирана, а това са репортерите. Винаги ще ви трябват репортери.
Стивън Кинзър
По-лесно е да превърнеш репортер в икономист, отколкото икономист в репортер.
Фредерик Тейлър
Винаги съм мислил за себе си като репортер.
Гуендолин Брукс
Да бъдеш репортер е като да получиш билет за към света.
Жаклин Кенеди Онасис
Знаехме, че има две неща на този свят, на които не може да се противопостави: Бог и репортери.
Андреа Хирата
Вратата на къщата на съдията му отвори огромен брадат мъж, който съобщи на репортера с разговорлив тон, че ако не напусне селото веднага, няма да го напусне с несчупени ръце.
Фил Рикман
Предпочиташе журналистите от пресата. Хората с печатни медии бяха по-малко припряни, по-малко сдържани и по-малко важни от телевизионните репортери, които поставят своите видеокамери. Някои от тях дори можеха да пишат.
Арналдур Индридасон
Това е опасно погрешно схващане сред репортерите, обществеността и политиците, че психичното заболяване е в основата на насилието.
Хелън Томсън
Репортерите може да вярват, че контролират историята, но историята винаги контролира репортерите.
Боб Удуърд
Никога не бих бил добър репортер, защото не съм точен по отношение на фактите.
Джордж Акерлоф
Не камера или репортер правят нещо реално и истинско; по-често камера или репортер правят обратното.
Къртис Ситенфелд
Не трябва да говориш, преди да си наясно както точно имаш да кажеш. Ето защо се чувствам неудобно, когато давам интервюта. Репортерите ме питат какво, според мен, трябва да направи Китай спрямо Тибет. На кого му пука какво мисля аз? Аз съм просто актьор! Дават ми сценарий. Играя. Това е. Тук съм, за да забавлявам хората. В крайна сметка, ако се замислите, аз съм един възрастен мъж, който си слага грим.
Брад Пит
Повечето репортери нямат никакъв проблем с преглъщането, каквато и субстанция да попадне в устната им кухина – протеини, дребни подаяния, преувеличения, неискреност, лъжи, лъжи, лъжи.
Кеворк Кеворкян
По време на пресконференция репортер (мъж) и задава въпроса "Мартина, все още ли сте лесбийка?", на което тя отговаря с "А вие все още ли сте педераст?" ("Спортс илюстрейтед")
Мартина Навратилова