Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Поверителност"
Поверителността е един от най-големите проблеми в тази нова електронна ера.
Андрю Гроув
Способността на репортера да запазва връзката на поверителност често му позволява да научи скритите или тайни аспекти на управлението.
Боб Удуърд
Прозрачността е за тези, които изпълняват публични задължения и упражняват публична власт. Поверителността е за всички останали.
Глен Грийнуолд
Поверителността е древна и добре гарантирана социална ценност.
Кей Редфийлд Джеймисън
Трябва да разбера какви са моите силни страни и ограничения и да работя от истинско място. Опитвам се да правя това възможно най-добре, като същевременно защитавам писателското си аз, което повече от всякога се нуждае от поверителност.
Сандра Сиснерос
Писането на романа ми се стори толкова лично! Мисля, че публикуването на роман е доста публично и изобличаващо и това, което ми е малко страшно в момента, е фактът, че той се чувства толкова изцяло против поверителността, която пише.
Гарт Грийнуел
Оракъл, например, дори е наела хора, които да търсят информация за своя конкурент Майкрософт. Това дори не е незаконно, защото боклукът не е обхванат от законите за поверителност на данните.
Кевин Митник
О, добре, има разлика между поверителността и тайната.
Лора Шлезинджър
Нашата моторна кола е нашата върховна форма на поверителност, когато сме далеч от дома.
Маршал Маклуън
Нови техники - често се отделят от технологии и липсата на поверителност води до нови манипулативни формати за комуникация.
Мартин Линдстрьом
Поверителността е нещо, което поддържаме за доброто на себе си и на другите. Тайната, която пазим, за да се отделим от другите, дори от тези, които обичаме.
Мери Алис Монро
Само помислете колко убийства, изнасилвания и други насилствени престъпления биха могли да бъдат разкрити, ако правоприлагащите органи могат да въведат ДНК от местопрестъпленията в тези бази данни и да бъдат насочени в правилната посока чрез братовчед на извършителя, открит в системата. За съжаление, нито една от двете компании няма да работи с правоприлагащите органи, позовавайки се на проблеми с поверителността и техните условия за обслужване.
Мишел Макнамара
Способността на бизнеса да наблюдава нашето поведение вече е факт от живота и не отминава. Разбира се, трябва да защитаваме нашите права за поверителност. Но ако сме умни, ще използваме и данните, които се събират, за да подобрим собствения си живот.
Ричард Талер
Поверителността е свобода. Оставете ни намира!
Рон Пол
Тъй като законът наваксва и битката между корпоративните печалби и социалните блага се разиграва, трябва да внимаваме да не бъдем приспивани във фалшиво чувство за поверителност.
Хана Фрай
Подозирам, че поверителността е много нова концепция за човечеството.
Хелън Фишер
Не бъдете глупави, поверителността е илюзия в днешния електронен свят. И винаги проучвам хората, които ме интересуват.
Шанън Макена
Обичам силното криптиране. То ни предпазва по толкова много начини от лоши хора. Но ни отвежда до място - абсолютна поверителност - на което не сме били досега.
Джеймс Коми
Поверителността е за физически лица, а не за корпорации.
Дон Тапскот
Границите са линиите, които чертаем, които маркират нашата автономия и тази на другите хора, които защитават нашата поверителност и тази на другите. Границите позволяват интимна връзка, без да се разтваря или губи чувството за себе си.
Ейми Блум
Консерваторите изпитват дълбоко недоверие към държавната власт, така че аз не само разбирам опасенията им за поверителността, но и ги споделям.
Майк Помпео
Аз съм дълбоко ангажиран консерватор, който иска да запази максимална поверителност за всеки гражданин на САЩ.
Майк Помпео