Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Влизане"
Олимпийските игри в Пекин представляват грандиозното влизане на Китай на световната сцена и потвърждение на неговия нов статут на суперсила.
Ма Дзиен
За мен, както лично, така и за писането ми, е жизнено важно да мога да се върна в Китай свободно, така че забраната за влизане ми причини дълбока загриженост и страдание.
Ма Дзиен
Ранното влизане е подходящо, когато са налице следните общи обстоятелства: Имиджът и репутацията на фирмата са важни за купувача и фирмата може да развие подобрена репутация, като бъде пионер. Ранното навлизане може да инициира процеса на обучение в бизнес, в който кривата на обучение е важна, опитът е труден за имитация и той няма да бъде анулиран от последователни технологични поколения. Лоялността на клиентите ще бъде голяма, така че ползите ще се натрупат за фирмата, която първо продава на клиента. Абсолютни разходни предимства могат да бъдат постигнати чрез ранен ангажимент за доставки на суровини, канали за дистрибуция и т.н.
Майкъл Портър
Животът е пълен и прелива от новото. Но е необходимо да се изпразни старото, за да се направи място за влизане на новото.
Айлийн Кади
Науката често се съпротивляваше на нови идеи и се бори жестоко, за да предотврати влизането им на борда.
Греъм Хенкок
Очаквам с нетърпение бъдещето - и влизането в студиото, за да направят нова музика.
Даяна Рос
Колкото до евентуалното влизане на Русия в ЕС. Това е нереалистично, разбираме го прекрасно, нито по отношение на територията, нито по отношение на начина на икономиката.
Владимир Путин
Роботиката вече направи значителен напредък в сглобяването на електроника, като шивашката търговия - традиционно първата точка на влизане в световната търговска система - вероятно ще дойде следващата.
Майкъл Спенс
Театър - особено усещане на кожата което чувстваш при всяко влизане на сцената.
Максим Аверин
Читателите са недоверчиви и въпреки че приемат правилата на предложената игра при влизане, те продължават да търсят и най-малкото противоречие и често позволяват на собствените си предразсъдъци да ги подведат. Когато имат в ръцете си откровено автобиографичен текст, те дебнат възможни лъжи. Когато е роман или история, те се опитват да разкрият автобиографичния подтекст.
Маркос Хиралт Торене
Откакто съм президент, два дни от моя живот са най-щастливи - тези на моето влизане в длъжност и предаването й.
Мартин Ван Бурен
Къщата ви, съдържаща всичко, което притежавате, се запалва. След като спасите своите близки и домашни любимци, имате време да направите безопасно последно влизане, за да запазите всеки един предмет. Какво би било? Защо?
Вики Грант
Любовта към безсмъртните би означавало влизане в порочен кръг на безкрайността и това е извън моите сили.
Габриел Шарбоне
Оздравяването, влизането във форма е постепенен процес.
Денис Остин
Ако правиш политика по правилния начин, вярвам, че всъщност можеш да направиш живота на хората по-добър. А почтеността е минималния залог за влизане в играта.
Джо Байдън
За мен процесът на писане е просто четене на това, което съм написал и - като прокарване на ръка през една от онези модни стъклени котлони, за да откриете къде е топлината - търсене къде е енергията в прозата, след което влизане в посоката на това. Това е упражнение да бъдеш отворен за всичко, което има.
Джордж Сондърс
Човешките взаимоотношения са идеалният инструмент за отстраняване на грубите ни ръбове и влизане в основата на божествеността в нас.
Екнатх Еасваран
Когато човек прегърне момент на възторг от миналото, или като се опитва да го възвърне, или като откаже да го пусне, как може неговата яркост да не потъмнее, да посивее от копнеж и скръб, докато дивата магия на запомнената интермедия се загуби изобщо и споменът за тъгата претендира за своето полагащо се място в съзнанието? И какво очакваме от потъналото от слънцето минало? Няма формула за повторно влизане, нищо не можем да направим, за да се даде възможност за реконструкция.
Джейн Ъркхарт
"Паднахме се срещу едни....ТНС ли бяха, ТКЗС ли бяха??" - след като ЦСКА изтегли жребий да играе плейоф за влизане в групите на Лига Европа през сезон 2010/11 срещу ТНС (The New Saints) от Уелс.
Димитър Пенев
"Ами трябва да...от миналото да ни напомнят футболистите, че са ги победили...Закъснях с промените. Видя се влизането на тези двамата (б.р. Благо Георгиев и Янков) и на следващия третия (б.р. Христо Йовов). Трябва да благодаря на Жоро - вратаря, който спаси дузпа и още 1-2 гола." - след равенството 1:1 в евроквалификационен мач срещу Албания в Тирана; 17.10.2007.
Димитър Пенев
"Какво е казал тоз наш другар? Че влизането на България в Евросъюза със сигурност ще бъде съпроводено с някаква условност? Така ли каза, а-а-а, много мило." - пред в."Дневник" по повод изявлението на докладчика за България в Европейския парламент Джефри ван Орден, потвърждаващо, че вероятността да бъде наложена предпазна клауза за "Правосъдие и вътрешен ред" е много голяма, 29 март 2006.
Румен Петков
"Психологическата обстановка в казармата беше ужасна. Само 5-6 човека около мен знаеха да четат и пишат. С родителите почнахме да търсим начини да съкратя войниклъка. Тогава ме "преведоха" в София във Военна академия. Лекарите ме сбъркаха да им превеждам френски списания. След това ми оформиха една "диагноза", с която успях да съкратя войниклъка." - споделя пред в. "Труд" компроматите, които могат да се извадят за него с влизането му в битката за евродепутати през май 2007.
Константин Тренчев